Εκλεισε το αεροδρόμιο της Λυών λόγω κινηματογραφικής καταδίωξης ΙΧ στον διάδρομο [βίντεο] - iefimerida.gr

Εκλεισε το αεροδρόμιο της Λυών λόγω κινηματογραφικής καταδίωξης ΙΧ στον διάδρομο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκηνές που θυμίζουν videogame δράσης εκτυλίχθηκαν στο αεροδρόμιο της Λυών στη Γαλλία.

Οι Αρχές του αεροδρομίου Lyon Saint-Exupéry αναγκάστηκαν να το κλείσουν προσωρινά όταν οδηγός αυτοκινήτου μπήκε στο διάδρομο προσγείωσης πυροδοτώντας μια κινηματογραφική καταδίωξη από περιπολικά της αστυνομίας.

Several flights are diverting because of the incident at Lyon Airport pic.twitter.com/JWgV131M9Z

Ο άνδρας έπεσε με το αυτοκίνητο επάνω σε δύο γυάλινες πόρτες που οδηγούσαν στο Termian 1 πριν εισέλθει στην πίστα του αεροδρομίου Σεντ Εξυπερί.

Το όχημα είχε προηγουμένως εντοπισθεί να κινείται με μεγάλη ταχύτητα και στο αντίθετο ρεύμα των αυτοκινητοδρόμων γύρω από το αεροδρόμιο, σύμφωνα με αστυνομική πηγή. Νωρίτερα είχε κτυπήσει μεταλλική μπάρα στο αεροδρόμιο ιδιωτικών πτήσεων του Μπρον, ανατολικά της Λυών, πριν κάνει αναστροφή.

? Un individu en voiture s’est introduit sur les pistes de l’aéroport de #Lyon! Course poursuite avec les forces de l’ordre! #lyonaeroport @BFMTV @CNEWS @TF1 pic.twitter.com/ED2BXhFmOB

Ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε αρχικά μεγάλη ταχύτητα, αλλά όταν τον πλησίασαν οι δυνάμεις ασφαλείας του αεροδρομίου Lyon Saint-Exupéry, κατέβηκε κι άρχισε να τρέχει με τα πόδια. Μάταια, όμως. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία ο άνδρας τελικά συνελήφθη.Δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του οδηγού, ούτε υπάρχουν εικασίες για τα κίνητρά του.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λυών αεροδρόμιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ