O Άνταμ Σάντλερ είναι και επίσημα ο χειρότερος ηθοποιός στην Ιστορία - iefimerida.gr

O Άνταμ Σάντλερ είναι και επίσημα ο χειρότερος ηθοποιός στην Ιστορία

Άνταμ Σάντλερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δέκα Χρυσά Βατόμουρα κέρδισε ο Άνταμ Σάντλερ στην τελετή απονομή των αντι-βραβείων που έλαβε χώρα την Πρωταπριλια, συντρίβοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Όλα αυτά για την ταινία Τζακ και Τζιλ στην οποία υποδύθηκε ένα διαφημιστή και την δίδυμη αδελφή του.

«Δεν έπαιξε τρίδυμα ή τετράδυμα, αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να κερδίσει παραπάνω βραβεία ακόμη και αν το είχε κάνει», δήλωσε ο ιδρυτής του θεσμού των Χρυσών Βατόμουρων, Τζον Γουίλσον.

Πέρα από το βραβείο χειρότερης ταινιάς, ο Άνταμ Σάντλερ κέρδισε το βραβείο χειρότερου ηθοποιού τόσο στην αντρική, όσο και στην γυναικεία κατηγορία.

Ενώ μαζί του πήρε η μπόρα και τους συμπρωταγωνιστές του, Κάτιε Χόλμς και Αλ Πατσίνο, που επίσης βραβεύτηκαν ως χειρότερο ζευγάρι επί σκηνής.

Συγκεκριμένα ο Αλ Πατσίνο κέρδισε (απολύτως δίκαια, όπως γνωρίζουν όσοι είχαν την ατυχία να δουν την ταινία) και το βραβείου χειρότερου Β αντρικού ρόλου.

Συνολικά το Τζακ και Τζιλ κατέληξε να είναι η μοναδική ταινία στην 32χρονη ιστορία των Χρυσών Βατόμουρων που κέρδισε βραβείο σε κάθε κατηγορία που ήταν υποψήφια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ