Θρίλερ με σορό άνδρα που βρέθηκε ανοιχτά του Σουνίου - iefimerida.gr

Θρίλερ με σορό άνδρα που βρέθηκε ανοιχτά του Σουνίου

Λιμενικό/Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα θρίλερ βρίκεται σε εξέλιξη με σορό ηλικιωμένου άνδρα, η οποία βρέθηκε στην θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Σουνίου, κοντά στην νησίδα Άγιος Γεώργιος.

Η σορός μεταφέρθηκε με πλωτό του Λιμενικού στην ακτή και εν συνεχεία στο Νεκροτομείο Πειραιά, προκειμένου να γίνουν η νεκροψία και η νεκροτομή, όπως και η λήψη δειγμάτων για σειρά εξετάσεων.

Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές του Λιμενικού, για έναν ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος βρέθηκε με τα ρούχα του σε κατάσταση σήψης, καθώς ως φαίνεται είχε παραμείνει επί ημέρες στο νερό.

Τα στελέχη του Λιμενικού, έχοντας αποκλείσει το ενδεχόμενο να πρόκειται για λουόμενο που έχασε την ζωή του λόγω αδιαθεσίας ή ατυχήματος (επειδή έχει βρεθεί με τα ρούχα του), θεωρούν πιθανό, από διάφορα στοιχεία τα οποία συνεκτιμούν, να πρόκειται για ακόμη ένα θύμα της φονικής φωτιάς στο Μάτι, έναν άνθρωπο που ίσως δεν αναζήτησε κανείς, δεδομένου ότι επισήμως δεν υπάρχουν αγνοούμενοι από την πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου.

πηγή: ant1news

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λιμενικό Σόρος σουνιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ