Ζήλια η Πριγιάνκα Τσόπρα -Η απίστευτη αντιγραφή της Μέγκαν Μαρκλ που έκανε [εικόνες] - iefimerida.gr

Ζήλια η Πριγιάνκα Τσόπρα -Η απίστευτη αντιγραφή της Μέγκαν Μαρκλ που έκανε [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλοι πλέον γνωρίζουν για τον αρραβώνα της ηθοποιού Πριγιάνκα Τσόπρα και του Νικ Τζόνας καθώς και την στενή φιλία της ηθοποιού με την δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ.

Φαίνεται όμως πως η Τσόπρα λάτρεψε τις φωτογραφίες από τον αρραβώνα της Μέγκαν και του Χάρι και αποφάσισε να τις αναπαραστήσει, χάρη στον ίδιο φωτογράφο Αλέξι Λουμπομίρσκι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexi Lubomirski photo (@alexilubomirski) στις 8 Σεπ, 2018 στις 7:50 μμ PDT

Το Σαββατοκύριακο, η Τσόπρα και ο Τζόνας παραβρέθηκαν στην επίδειξη μόδας στη Νέα Υόρκη του Ralph Lauren, για τον εορτασμό της 50ης επετείου του σχεδιαστή. Εκτός από το γεγονός ότι οι δυο τους έδειχναν πολύ ερωτευμένοι, το ζευγάρι έκανε μια ρομαντική φωτογράφηση με τον Λουμπομίρσκι, που ήταν υπεύθυνος για τις φωτογραφίες του αρραβώνα της Μέγκαν και του Χάρι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις 21 Δεκ, 2017 στις 3:59 πμ PST

Αντιγράφοντας ακριβώς την πόζα του βασιλικού ζεύγους, ο Τζόνας φωτογραφήθηκε καθιστός σε έναν καναπέ, με την Τσόπρα να κάθεται στο πάτωμα και να στηρίζεται επάνω του, δείχνοντας το πανέμορφο δαχτυλίδι αρραβώνων. Είναι ξεκάθαρο ότι η φίλη της Τσόπρα, η δούκισσα του Σάσεξ, φαίνεται πως επηρέασε την ηθοποιό γι’ αυτή την φωτογραφία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις 21 Μάι, 2018 στις 6:51 πμ PDT

Ο Λουμπομίρσκι ήταν επίσης, ο φωτογράφος στον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ τον περασμένο Μάιο και ήταν υπεύθυνος τόσο για τις επίσημες όσο και για τις ανεπίσημες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Η Τσόπρα και ο Τζόνας ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον περασμένο μήνα, μετά από μια πολύ σύντομη σχέση. Οι δυο τους γνωρίστηκαν λίγο πριν το Met Gala το 2017, όπου και οι δύο ήταν ντυμένοι με ρούχα Ralph Lauren.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις 21 Μάι, 2018 στις 6:51 πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ