Ολόιδια η Μάρθα Καραγιάννη -Μελαχρινή για το «Μαριχουάνα στοπ» η Μαρία Ανδρούτσου [εικόνα] - iefimerida.gr

Ολόιδια η Μάρθα Καραγιάννη -Μελαχρινή για το «Μαριχουάνα στοπ» η Μαρία Ανδρούτσου [εικόνα]

Η Μαρία Ανδρούτσου/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλες θεατρικές παραγωγές, έργα που ανεβαίνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θεατρικές μεταφορές έργων που άφησαν χρυσό αποτύπωμα στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο και γίνονται μια νοσταλγική γέφυρα ανάμεσα στο χθες και το σήμερα: η φετινή θεατρική σεζόν στο «μενού» της έχει έργα με μεγάλες προσδοκίες.

Λίγο πριν ξεκινήσει επίσημα η θεατρική σεζόν, οι θεατρικές ομάδες ζουν στον πυρετό της προετοιμασίας και στοχεύουν στο πιο αξιόλογο αποτέλεσμα. «Mαριχουάνα στοπ»: Ας μεταφερθούμε στο 1971. Εκείνη την χρονιά, στο θέατρο «Μπουρνέλη», ανέβηκε το μιούζικαλ σε κείμενο και σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη, μουσική Μίμη Πλέσσα και στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου. Η Ζωή Λάσκαρη κάνει τότε το ντεμπούτο της στη θεατρική σκηνή.

Λίγο μετά, το έργο διασκεύαζεται και μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Σαράντα επτά χρόνια μετά, ο Γιώργος Βάλαρης το διασκευάζει και το σκηνοθετεί στην σκηνή του Gazi Live Theater.

Μια από τις ηθοποιούς που θα υποδυθούν τους ρόλους που ερμήνευσαν μεγάλοι ηθοποιοί του παλιού, καλού ελληνικού κινηματογράφου, είναι και η Μαρία Ανδρούτσου.

Η ταλαντούχα ηθοποιός θα υποδυθεί τον ρόλο της Δέσποινας (που υποδυόταν η Μάρθα Καραγιάννη).

Η Μαρία Ανδρούτσου για τις ανάγκες του ρόλου δοκιμάζει κάτι καινούργιο: στη σκηνή θα την δούμε μελαχρινή.

Δείτε την μεταμόρφωση της Μαρίας Ανδρούτσου, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρία Ανδρούτσου ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ ΣΤΟΠ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ