Πρωταθλητής Ευρώπης στην πάλη πέρασε στην Ιατρική με το σπαθί του -Δεν έκανε χρήση του μπόνους - iefimerida.gr

Πρωταθλητής Ευρώπης στην πάλη πέρασε στην Ιατρική με το σπαθί του -Δεν έκανε χρήση του μπόνους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα κατόρθωμα που δεν συναντάμε συχνά πέτυχε ο Ηλίας Παγκαλίδης, πρωταθλητής Ευρώπης στην πάλη.

Συγκριμένα, ο Ηλίας κατάφερε και πέρασε στην Ιατρική, καταβάλλοντας την ίδια προσπάθεια και έκαναν όλοι οι υπόλοιποι μαθητές που πέρασαν εκεί, καθώς ο ίδιος δεν έκανε χρήση των μορίων του.

Ο ίδιος μάλιστα ανέφερε σε δηλώσεις του πως είναι πολύ ευχαριστημένος με το κατόρθωμά του, καθώς πέρασε στην σχολή των ονείρων του.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που πέρασα Ιατρική. Ηταν αυτό που ήθελα, η πρώτη μου επιλογή. Άφησα τις προπονήσεις πίσω, κάτι που φάνηκε και στους αγώνες. Αναγκαστικά έπρεπε να διαβάσω πολύ, γιατί μετά την απόφαση του ΣτΕ δεν γνωρίζαμε αν θα ισχύουν τα μόρια. Αυτή η απόφαση ήταν άδικη γιατί οι αθλητές στερούν τον χρόνο του διαβάσματος γα να προπονούνται και να φέρνουν επιτυχίες στη χώρα μας».

Βέβαια ο πρωταθλητής πάλης δεν έκρυψε την απογοήτευση και τον προβληματισμό του στο γεγονός ότι το ελληνικό σύστημα αναγκάζει τους αθλητές να σταματάνε νωρίς την καριέρα τους στα ερασιτεχνικά αθλήματα.

«Θέλω κι εγώ να δω αν μπορώ να συνδυάσω σπουδές και αθλητισμό. Η αλήθεια είναι ότι κάποτε ο αθλητισμός θα μείνει πίσω, γιατί δεν μπορεί κανείς να σου εγγυηθεί για το μέλλον. Δυστυχώς ο αθλητής δεν παίρνει μόνος του την απόφαση για το αν θα συνεχίσει τον πρωταθλητισμό. Η ανάγκη παίρνει την απόφαση για το αν θα σταματήσει κάποιος… », ανέφερε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ