Οι απίθανοι τρόποι με τους οποίους μπορείς να απομνημονεύσεις ό,τι θες, εύκολα - iefimerida.gr

Οι απίθανοι τρόποι με τους οποίους μπορείς να απομνημονεύσεις ό,τι θες, εύκολα

Μια γυναίκα σκέφτεται
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η καλή μνήμη απαραίτητο στοιχείο στην καθημερινότητά μας. Με αυτή δουλεύουμε, κινούμαστε, ζούμε.

Ζούμε σε δύσκολους καιρούς για τη μνήμη μας. Βομβαρδιζόμαστε με πληροφορίες από παντού 24 ώρες το 24ωρο μέσα από κινητά και tablets, ενώ η χρήση της τεχνολογίας, μας λύνει μεν τα χέρια αλλά δεν μας βοηθά καθόλου να συγκεντρωθούμε ή να «ακονίσουμε» τη μνήμη μας.

Πολλές φορές, η μνήμη μας μπορεί να εξασθενήσει είτε επειδή είμαστε απλώς κουρασμένοι είτε από κάποια ασθένεια. Αυτό βέβαια είναι συνηθέστερο στους μεγαλύτερους ανθρώπους.

Ξεχνάμε για ποιο λόγο μπήκαμε στο διπλανό δωμάτιο, επιστρέφουμε σπίτι βιαστικά γιατί νομίζουμε ότι δεν κλείσαμε το θερμοσίφωνα και δεν θυμόμαστε τον τίτλο της ταινίας που είδαμε χθες.

Γιατί ξεχνάμε όμως; αλλοι υποστηρίζουν ότι φταίνε τα γονίδια και άλλοι η ηλικία.

Τι θα λέγατε αν υπήρχε κάτι που μπορεί να σας βελτιώσει τη μνήμη; Yπάρχουν 30 τρόποι που μπορείτε να το καταφέρετε και να σας βοηθήσουν να θυμάστε καλύτερα και να απομνημονεύσετε ευκολότερα ό,τι θέλετε!

Διαβάστε πώς μπορείτε να βελτιώσετε τη μνήμη σας στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μνήμη τρόποι ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ