Μία πολύ διαφορετική Μις Αμέρικα 2019: Δεν φόρεσε καν μαγιό στα καλλιστεία [εικόνες] - iefimerida.gr

Μία πολύ διαφορετική Μις Αμέρικα 2019: Δεν φόρεσε καν μαγιό στα καλλιστεία [εικόνες]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Νία Ιμάνι Φράνκλιν, η πρώτη γυναίκα που κέρδισε τους Αμερικάνους με την αγγελική της φωνή και όχι με τις εντυπωσιακές της αναλογίες με μαγιό είναι η νέα Μις Αμέρικα 2019.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκαν τα πρώτα καλλιστεία στην Αμερική όπου οι διαγωνιζόμενες δεν εμφανίστηκαν μαγιό και η όμορφη Νία από το Νιού Τζέρσεϊ ήταν η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς.

Η Νία Ιμάνι Φράνκλιν από το Νιού Τζέρσεϊ ήταν η μεγάλη νικήτρια στα καλλιστεία Μις Αμέρικα 2019.

Δηλώνοντας πως μπόρεσε να φάει περισσότερο πριν τα καλλιστεία, μιας και δεν θα την έβλεπε κανείς με μαγιό η Νία Ιμάνι, εξέπληξε τους πάντες με την φωνή της, καθώς η ίδια τραγούδησε όπερα και συγκεκριμένα το απαιτητικό κομμάτι «Quando m'en vo» από την όπερα «La Boheme».

Η ίδια εξέπληξε τους πάντες με την μαγευτική φωνή της, καθώς τραγούδησε όπερα.

Μάλιστα όπως δήλωσε η ίδια, το τραγούδι μπήκε στην ζωή της από την ηλικία των 6 ετών, ενώ το πάθος της για την μουσική της βοήθησε να ενσωματωθεί στο σχολείο, παρά το γεγονός πως οι περισσότεροι μαθητές της ήταν λευκοί.

Μόλις άκουσε το όνομά της, η Φράνκλιν ξέσπασε σε λυγμούς.

Μάλιστα η Νία όπως και οι υπόλοιπες δεν φόρεσαν μαγιό για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό επειδή χωρίς αυτόν δεν θα στεκόμουν εδώ. Χρειάστηκε πολλή επιμονή εκ μέρους μου για να φτάσω σε αυτό το σημείο και θέλω να ευχαριστήσω ακόμη την όμορφη οικογένειά μου, τη μαμά και τον μπαμπά μου, έναν επιζών του καρκίνου που αγαπώ πολύ», είπε η πανέμορφη κοπέλα.

Η Νία ανέφερε πως το να μην βάλει μαγιό την χαροποίησε ιδιαίτερα καθώς δεν χρειάστηκε να κάνει εξαντλητικές δίαιτες πριν τον διαγωνισμό.

Η όμορφη Νεοϋρκέζα πήρε υποτροφία αξίας 50.000 δολαρίων για την νίκη της, ενώ η δεύτερη νικήτρια από το Κονέκτικατ κέρδισε υποτροφία αξίας 25.000 δολαρίων.

Η όμορφη Νεοϋρκέζα πήρε υποτροφία αξίας 50.000 δολαρίων για την νίκη της.

Πάντως να σημειωθεί πως η ερμηνεία της έκανε πάταγο στα social media με το twitter να παίρνει φωτιά με την ερμηνεία της.

 Η δεύτερη νικήτρια από το Κονέκτικατ κέρδισε υποτροφία αξίας 25.000 δολαρίων.
Να σημειωθεί πως φέτος κάθε διαγωνιζόμενη έδειξε το ταλέντο της επί σκηνης.
Κι έτσι με την σειρά της η Νία τραγούδησε το απαιτητικό κομμάτι «Quando m'en vo» από την όπερα «La Boheme».

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ