Νέα σύλληψη ποδοσφαιριστή για τους στημένους αγώνες στην Ιταλία - iefimerida.gr

Νέα σύλληψη ποδοσφαιριστή για τους στημένους αγώνες στην Ιταλία

Scommessopoli
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αντρέα Μασιέλο έγινε ο τρίτος ποδοσφαιριστής, μετά τους Τζουζέπε Σινιόρι και Κριστιάνο Ντόνι, που συνελήφθη από την ιταλική αστυνομία για την φερόμενη εμπλοκή του στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες «Scommessopoli».

Ο εισαγγελέας του Μπάρι, που διερευνά την υπόθεση, διέταξε την σύλληψη του αμυντικού της Αταλάντα, όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος. Ο 26χρονος άσος(φωτογραφία) φορούσε από το καλοκαίρι του 2008 έως το 2011 την φανέλα της Μπάρι, της οποίας έξι αγώνες της σεζόν 2009-2010 είναι ύποπτοι και διερευνώνται από τις ιταλικές αρχές. Συγκεκριμένα τα παιχνίδια Μπάρι-Λέτσε, Παλέρμο-Μπάρι, Μπάρι-Σαμπντόρια, Μπάρι-Κιέβο, Μπολόνια-Μπάρι και Ουντινέζε-Μπάρι.

Εκτός από τον Μασιέλο, οι πρώην παίκτες της Μπάρι Ντανιέλε Πορτανόβα, Αλεσάντρο Παρίσι, Σιμόνε Μπεντιβόγκλιο, Μάρκο Ρόσι, Αμπνελκαντέρ Γκετσάλ, Μάρκο Εσπόσιτο, Αντόνιο Μπελαβίστα και Νίκολα Μπελμπόντε παρακολουθούνται επίσης από την αστυνομία στην εν εξελίξει έρευνα που διενεργείται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ