Αυτή η ξανθιά 30χρονη είναι η πέτρα του σκανδάλου στο γάμο του Μπόρις Τζόνσον [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή η ξανθιά 30χρονη είναι η πέτρα του σκανδάλου στο γάμο του Μπόρις Τζόνσον [εικόνες]

Κάρι Σάιμοντς (Φωτογραφία: Facebook)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα ερωτικά παραστρατήματα του πρώην υπουργού Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, είχαν ως αποτέλεσμα τον χωρισμό του από την σύζυγό του Μαρίνα.

Συγκεκριμένα, η επί 25 χρόνια σύζυγός του, τον έδιωξε από το σπίτι και όπως δηλώνει η κόρη τους, Λάρα, η μητέρα της «δεν πρόκειται τον δεχτεί ξανά πίσω».

Λίγες ημέρες μετά την είδηση του χωρισμού, τα βρετανικά Μέσα αποκαλύπτουν ποια είναι η «πέτρα του σκανδάλου». Οι φήμες θέλουν τον 54χρονο πολιτικό των Τόρις να διατηρεί σχέση με την 30χρονη Κάρι Σάιμοντς, πρώην υπεύθυνη επικοινωνίας για το συντηρητικό κόμμα.

Η Mirror αναφέρει πως η σύζυγος του Τζόνσον βρήκε στο κινητό του μηνύματα με την 30χρονη, με την οποία είχαν συναντηθεί σε πολυτελές ξενοδοχείο του Λονδίνου.Τζόνσον και Σάιμοντς εθεάθησαν, τον Φεβρουάριο, μετά από μια φιλανθρωπική βραδιά στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου τον Φεβρουάριο, ενώ την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είχαν μεσημεριανό γεύμα.

Αυτή η ξανθιά 30χρονη είναι η πέτρα του σκανδάλου στο γάμο του Μπόρις Τζόνσον [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο 30χρονη φέρεται, μάλιστα, να έχει γνωρίσει και τον πατέρα του Βρετανού πολιτικού, ο οποίος την χαρακτήρισε «πολύ έξυπνη».

Η Κάρι εργαζόταν για βουλευτή των συντηρητικών Ζακ Γκόλντσμιθ το 2010 και στη συνέχεια μετείχε στην αποτυχημένη του εκστρατεία για να γίνει δήμαρχος Λονδίνου. Παράλληλα, ήταν σύμβουλος του Μπόρις Τζόνσον όσο ήταν δήμαρχος. Η εργασία της στους συντηρητικούς έκλεισε τον κύκλο της και μετά την παραίτησή της ετοιμάζεται να εργαστεί στο Bloomberg, προωθώντας τους καθαρούς ωκεανούς.

Αυτή η ξανθιά 30χρονη είναι η πέτρα του σκανδάλου στο γάμο του Μπόρις Τζόνσον [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η Κάρι, ωστόσο, φαίνεται πως δεν είναι το μόνο ερωτικό μπλέξιμο του Τζόνσον. Η πρώην σύζυγός του Μαρίνα φέρεται πως έχει ανακαλύψει 10 εξωσυζυγικές σχέσεις κατά της διάρκεια των 25 χρόνων του γάμου τους.

«Οσο μαθαίνει την αλήθεια για τη συμπεριφορά του, δηλώνει σε φίλους ότι θέλει να του προκαλέσει όσο γίνεται μεγαλύτερη ζημιά. Ήξερε ότι ο Μπόρις σχεδιάζει μια μεγάλη ομιλία στο συνέδριο, που θα του έδινε την ευκαιρία να ηγηθεί του κόμματος και να γίνει πρωθυπουργός. Η πρόθεσή της ήταν να βοηθήσει να διαρρεύσουν πληροφορίες πριν την ομιλία. Στο τέλος, ο Μπόρις ήξερε ότι δεν είχε άλλη επιλογή από το να επιβεβαιώσει ότι ο γάμος του τελείωσε», λέει πηγή κοντά στην πρώην σύζυγό του.

«Εάν ο Μπόρις θεωρεί ότι η Μαρίνα θα φύγει ήσυχα, έχει αυταπάτες. Είναι -και παραμένει – οργισμένη», προσθέτει.

Αυτή η ξανθιά 30χρονη είναι η πέτρα του σκανδάλου στο γάμο του Μπόρις Τζόνσον [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ