O Άστον Κάτσερ θα υποδυθεί τον Στιβ Τζόμπς - iefimerida.gr

O Άστον Κάτσερ θα υποδυθεί τον Στιβ Τζόμπς

Στιβ Τζόμπς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακούγεται εντελώς σαν πρωταπριλιάτικη φάρσα, αλλά όλα δείχνουν ότι είναι αλήθεια. Στο πιο απρόσμενο κάστινγκ της ιστοριάς, ο Άστον Κάτσερ θα υποδηθεί τον ιδρυτή της Apple σε μια από τις ταινίες για την ζωή του που είναι ήδη στα σκαριά.

Υπάρχουν ορισμένες ειδήσεις που θα ευχόσουν να μην είναι πραγματικότητα. Μια από αυτές είναι και το δημοσίευμα του Variety που θέλει τον σταρ του Two and a Half Men να ετοιμάζεται να φορέσει το «ζιβάγκο» του Στιβ Τζόμπς.

Η ταινία θα ονομάζεται «Jobs», θα γυριστεί από τον -όχι και τόσο διακεκριμένο- σκηνοθέτη του Swing Vote και θα περιγράφει όλη την σταδιοδρομία του Jobs, από επαναστάτης χίπης σε τεχνολογικό γκουρού.

Η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι οι υπεύθυνοι επηρεάαστηκαν από τον ρόλο του Άστον στο Two and a Half Men, όπου παίζει επίσης ένα βαθύπλουτο δισεκατομυριούχο από το χώρο της τεχνολογίας.

Όσον αφορά το κατά πόσο είναι πρωταπριλιάτικη φάρσα, ο δημοσιογράφος του Variety ορκίζεται ότι «δεν θα ήταν δυνατόν να με αφήσουν οι διευθυντές μου να κάνω πλάκα που βγαίνει στο πρωτοσέλιδο»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ