Ο Τσακ Νόρις δεν αφήνει τα παιδιά του να βλέπουν τις ταινίες του - iefimerida.gr

Ο Τσακ Νόρις δεν αφήνει τα παιδιά του να βλέπουν τις ταινίες του

Τσακ Νόρις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ένα δάκρυ του να θεραπεύει τον καρκίνο, αν και δεν έχει κλάψει ποτέ, μπορεί να καταφέρνει να φάει μόνο ένα πατατάκι Lays, μπορεί να μη φοράει ρολόι γιατί αυτός καθορίζει την ώρα, ωστόσο υπάρχει κάτι που ο Τσακ Νόρις δεν το μπορεί. Να δείξει στα παιδιά του το άγριο ξύλο που έχει ρίξει στους κακούς.

Ο 72χρονος ηθοποιός, επειδή πάνω από όλα είναι υπεύθυνος γονέας, δημιουργεί ειδικές κόπιες των ταινιών του «για όλη την οικογένεια», κόβοντας τις βίαιες σκηνές – οι οποίες όμως είναι ίσως το μόνο που αξίζει – ώστε να μπορέσουν να τις παρακολουθήσουν τα ανήλικα παιδιά του, ηλικίας 10 ετών.

Το '70 και το '80, ο ηθοποιός είχε συμμετάσχει σε αρκετά έργα με υπερβολική βία, πριν την περιορίσει στις μετέπειτα ταινίες του και το τηλεοπτικό σόου, «Walker, Texas Ranger».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ