Τρία παιδιά κάηκαν στο σπίτι τους, όταν ξέσπασε πυρκαγιά από αναμμένα κεριά - iefimerida.gr

Τρία παιδιά κάηκαν στο σπίτι τους, όταν ξέσπασε πυρκαγιά από αναμμένα κεριά

Κάηκαν τρία παιδιά στο σπίτι τους από πυρκαγιά που ξεκίνησε από αναμμένα κεριά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Kάηκαν ζωντανά τρία μικρά παιδιά, χθες, στη Λωρίδα της Γάζας, όταν εκδηλώθηκε φωτιά στο σπίτι τους από τα κεριά που είχαν ανάψει για να βλέπουν, καθώς είχε κοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα.

«Η φωτιά επεκτάθηκε στο δωμάτιο όπου βρίσκονταν τα παιδιά. Κατά τα φαινόμενα η τραγωδία προκλήθηκε από ένα κερί που είχε ανάψει η οικογένεια γιατί είχε κοπεί το ηλεκτρικό», είπε ο Ανταμ Αμπου Σελμίγια, ο εκπρόσωπος των διασωστών στη Λωρίδα της Γάζας.

Τα τρία μικρά παιδιά, Σάμπρι, Φάλαχ και Ναντίν Μπασίρ, ήταν ηλικίας δύο, πέντε και έξι ετών αντίστοιχα. Αλλο ένα παιδί, ένα βρέφος έξι μηνών, υπέστη σοβαρά εγκαύματα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Οι διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στη Γάζα είναι συνηθισμένο φαινόμενο αφού λόγω της έλλειψης καυσίμων, απαραίτητων για να λειτουργήσει ο μοναδικός ηλεκτροσταθμός της περιοχής, πολλά σπίτια μένουν χωρίς ρεύμα μέχρι και 18 ώρες την ημέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ