Nations League: Η Ελλάδα απόψε για το πρώτο βήμα κόντρα στην Εσθονία στο Ταλίν - iefimerida.gr

Nations League: Η Ελλάδα απόψε για το πρώτο βήμα κόντρα στην Εσθονία στο Ταλίν

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το... δεξί θέλει να μπει στο νεοσύστατο Nations League η Εθνική ομάδα, που αντιμετωπίζει στις 21:45 (Epsilon/CosmoteSport1) στο Ταλίν την Εσθονία για την 1η αγωνιστική της League C που συμμετέχει μαζί με Ουγγαρία και Φινλανδία.

Η ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε στοχεύει στο «τρίποντο», όπως είχε κάνει και στα προκριματικά του Μουντιάλ στο ίδιο γήπεδο, όταν είχε επικρατήσει με 0-2 των Εσθονών.

Αναφορικά με τα πλάνα του Μίχαελ Σκίμπε, δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το 4-2-3-1, ενώ μοναδική απουσία είναι ο Μπακάκης, ο οποίος δεν θα παίξει και πιθανότατα προετοιμάζεται για τον αγώνα της Τρίτης (21:45) με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του θεσμού.

Ο Καρνέζης έχει τον πρώτο λόγο για τα δοκάρια, με τον Μπάρκα να διεκδικεί τη θέση, στα δυο άκρα της άμυνας θα είναι οι Λυκογιάννης και Τοροσίδης, με τους Παπασταθόπουλο και Μανωλά να αποτελούν το κεντρικό δίδυμο των στόπερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Οι Ζέκα και Μπουχαλάκης έχουν το προβάδισμα για τον άξονα, με τον Κουρμπέλη να διεκδικεί επίσης μια θέση, ο Φορτούνης θα κινείται πίσω από τον Μήτρογλου, ο οποίος θα είναι στην κορυφή, ενώ στις πτέρυγες γίνεται μάχη, με τον Χριστοδουλόπουλο να διεκδικεί θέση βασικού, όπως και οι Πέλκας, Μάνταλος και Μπακασέτας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα Εσθονία nations league
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ