Πιάστηκαν στα χέρια Κέιτ Μπέκινσειλ-Τζέσικα Μπιελ [βίντεο] - iefimerida.gr

Πιάστηκαν στα χέρια Κέιτ Μπέκινσειλ-Τζέσικα Μπιελ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συνύπαρξη δυο τόσο γοητευτικών πρωταγωνιστριών στην ίδια ταινία, ήταν από μόνος τους λόγος ικανός να παρακολουθήσουμε το ριμέικ του Ολική Επαναφορά. Το πρώτο τρέιλερ, που δείχνει τις δυο τους να βγάζουν η μια τα μάτια της άλλης, απλά επιβεβαιώνει αυτό που ξέραμε.

Το Χόλιγουντ πάσχει τελευταία από την επιδημία του ρετρό , δίνοντας αδιάκριτα το πράσινο φως να γίνει ριμέικ οποιαδήποτε ταινία ή σειρά σημάδεψε τις μνήμες της γενιάς που μεγάλωσε στα 80ς, από τον Κόναν τον Βάρβαρο μέχρι το 21 Jump Street.

Στην λογική αυτή, η είδηση ότι ετοιμάζεται ριμέικ του Ολική Επαναφορά, του έπους επιστημονικής φαντασίας του 1990 με τον Άρλοντ Σβατζενέκγερ και την Σάρον Στόουν, δεν χαιρετήθηκε αρχικά με ιδιαίτερο ενθουσιασμό.

Μια αρνητική διάθεση που άλλαξε εντελώς μετά την προβολή του πρώτου ολοκληρωμένουν τρέιλερ την Πρωταπριλιά, κατά την διάρκεια του αγώνα ΝΒΑ μεταξύ των Maiami Heat και των Boston Celtics.

Τα πρώτα συμπεράσματα έχουν να κάνουν με την αξιοπρεπέστατη παρουσία του Κόλιν Φάρελ ως πρωταγωνιστή (κάτι που κανείς δεν περίμενε), την σταθερά σέξι Κέιτ Μπέκινσειλ στο ρόλο της γυναίκας του που προσπαθεί να τον δολοφονήσει (ο ίδιος που έπαιξε στο ορίτζιναλ η Σάρον Στόουν).

Και, πάνω από όλα, στην σκηνή μάχης ανάμεσα στην Κέιτ Μπέκινσειλ και την Τζέσικα Μπιελ, η οποία αναμένεται να αποτελέσει και τον «κράχτη» για την προσέλευση του αντρικού κοινού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ