Ο λόγος που ο πρίγκιπας Χάρι φορά το ίδιο παραδοσιακό αφρικάνικο βραχιόλι εδώ και 20 ολόκληρα χρόνια [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο λόγος που ο πρίγκιπας Χάρι φορά το ίδιο παραδοσιακό αφρικάνικο βραχιόλι εδώ και 20 ολόκληρα χρόνια [εικόνες]

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι /Φωτογραφία: AP/Victoria Jones
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν είχε εύκολα παιδικά χρόνια.

Σε ηλικία 13 ετών έχασε την μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα, στο φοβερό τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι. Από τότε, μεγάλωσε, ωρίμασε και άλλαξε. Κάτι όμως πάνω του έμεινε ίδιο για 20 ολόκληρα χρόνια.

Ο 33χρονος Δούκας του Σάσεξ φορά ένα παραδοσιακό αφρικάνικο βραχιόλι, όλα αυτά τα χρόνια και δεν το αποχωρίζεται ποτέ. Μάλιστα, το φορούσε και κατά την διάρκεια της ημέρας του γάμου του. Αυτό το βραχιόλι έχει αφρικανικά σχέδια και patterns τύπου tribal.

Και υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος που ο πρίγκιπας δεν το έχει αποχωριστεί για σχεδόν δύο δεκαετίες. Μάλιστα, μίλησε ο ίδιος γι’ αυτό σε συνέντευξή του στο περιοδικό Town and Country το 2017.

Διαβάστε τον λόγο που ο πρίγκιπας Χάρι φορά το ίδιο παραδοσιακό αφρικάνικο βραχιόλι εδώ και 20 ολόκληρα χρόνια στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ