Πόνος στην κοιλιά -Πώς θα καταλάβετε ότι οι ενοχλήσεις είναι σκωληκοειδίτιδα - iefimerida.gr

Πόνος στην κοιλιά -Πώς θα καταλάβετε ότι οι ενοχλήσεις είναι σκωληκοειδίτιδα

Μια γυναίκα πονάει στην κοιλιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανικό, έντονο πόνο, αλλά και φόβο προκαλεί η σκωληκοειδίτιδα, αφού πρόκειται για πάθηση που απαιτεί άμεση αντιμετώπιση.

Η οξεία σκωληκοειδίτιδα είναι μία από τις συχνότερες επείγουσες χειρουργικές επεμβάσεις σε όλο τον κόσμο. Η σκωληκοειδίτιδα μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο για τη ζωή εάν η απόφυση υποστεί ρήξη, όμως οι γιατροί συνήθως προχωρούν σε χειρουργική επέμβαση πριν συμβεί αυτό.

Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε όλα εκείνα τα συμπτώματα που δείχνουν ότι υπάρχει φλεγμονή στην σκωληκοειδή σας απόφυση, ώστε να προλάβετε εγκαίρως να επικοινωνήσετε με το γιατρό σας για την αφαίρεσή της. Και αυτό γιατί η οξεία σκωληκοειδίτιδα μπορεί να επιδεινωθεί μέσα σε 12 ώς 18 ώρες, όπως αναφέρουν οι ειδικοί και να γίνει πολύ σοβαρή.

Η σκωληκοειδίτιδα εκδηλώνεται όταν υπάρχει φλεγμονή στη σκωληκοειδή απόφυση, το μικρό σάκο στο οποίο καταλήγει το παχύ έντερο. Πώς θα καταλάβουμε λοιπόν αν οι ενοχλήσεις που αισθανόμαστε στην περιοχή της κοιλιάς οφείλονται σε σκωληκοειδίτιδα ή σε κάποια άλλη δυσλειτουργία;

Διαβάστε ποια είναι τα συμπτώματα της σκωληκοειδίτιδας στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κοιλιά συμπτώματα ΣΚΩΛΗΚΟΕΙΔΙΤΙΔΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ