Ο Ντομινίκ Ουίλκινς θυμάται ακόμη την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό: Ανατριχίλα και ενθουσιασμός - iefimerida.gr

Ο Ντομινίκ Ουίλκινς θυμάται ακόμη την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό: Ανατριχίλα και ενθουσιασμός

Ο Ουίλκινς θυμάται ακόμη τον Παναθηναϊκό (Φωτογραφία: Twitter)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν 7 Σεπτεμβρίου του 1995, όταν ο Ντομινίκ Ουίλκινς έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, μπροστά σε 15.000 φιλάθλους.

Εχουν περάσει 23 χρόνια, αλλά εκείνος ακόμη δεν έχει ξεχάσει τη συγκίνηση.

«Θυμάμαι έντονα την ημέρα που έφτασα (στην Ελλάδα) για να παίξω για τον Παναθηναϊκό: ανατριχίλα και συγκίνηση. Η πρώτη μου προπόνηση έχει μπροστά σε 15.000 οπαδούς που ούρλιαζαν και ζητωκραύγαζαν για μένα. Ευχαριστώ για τις ιδιαίτερες στιγμές και τι υπέροχο συναίσθημα η κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού και του ελληνικού κυπέλλου», έγραψε στο Twitter ο Ουίλκινς.

I vividly remember the day I arrived to play for Panathinakos; butterflies, chills and excitement. My first practice was before 15,000 fans screaming and cheering for me! Thanks for the special moments and what a great feeling winning the first Euro Championship and Greek Cup! ☘ https://t.co/LwTuxt8TcK

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντομινίκ Ουίλκινς Παναθηναϊκός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ