Η Cardi B χίμηξε στην Nicki Minaj σε πάρτι -Της πέταξε ένα παπούτσι [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Η Cardi B χίμηξε στην Nicki Minaj σε πάρτι -Της πέταξε ένα παπούτσι [εικόνα & βίντεο]

Η Cardi B αποχωρεί από το πάρτι έπειτα από τον καβγά (Φωτογραφία: AP/ Charles Sykes)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια η Nicki Minaj και η Cardi B, σε πάρτι στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης.

Η Cardi B χίμηξε στην Nicki Minaj, στο πάρτι του Harper’s Bazaar, το βράδυ της Παρασκευής, όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media. Μάλιστα, η πρώτη έβγαλε τα παπούτσια της και πέταξε στο έναντι στην «αντίπαλη» ράπερ.

Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού δήλωσε στο AP ότι η Minaj μιλούσε με κάποιον, όταν η Cardi B προσπάθησε να της επιτεθεί, αλλά παρενέβησαν οι άνδρες ασφάλειας της πρώτης.

Λίγη ώρα αργότερα, η Cardi B έφυγε από το πάρτι, με ένα μεγάλο καρούμπαλο στο μέτωπό της, και φορώντας το ένα από τα παπούτσια της συνοδεία αστυνομικών.

Η Cardi B χίμηξε στην Nicki Minaj σε πάρτι -Της πέταξε ένα παπούτσι [εικόνα & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ατομα από τον κύκλο της δήλωσαν στο TMZ ότι η ράπερ πλησίασε το τραπέζι στο οποίο βρισκόταν η Minaj δίχως να έχει πρόθεση να ξεκινήσει καβγά, αλλά για να της απευθυνθεί επειδή διαδίδει ψέματα. Οι ίδιοι ανέφεραν ότι φαίνεται πως υπήρχε κάποιο σχέδιο από την ασφάλεια, σε περίπτωση που η Cardi B την πλησίαζε, με αποτέλεσμα να δεχθεί αγκωνιά στο πρόσωπο από έναν από τους σωματοφύλακες και από αυτό «απέκτησε» το καρούμπαλο.

Αυτό που φαίνεται να εξόργισε την Cardi B φαίνεται πως ήταν κάποιο σχόλιο που ειπώθηκε για το κατά πόσο είναι καλή μητέρα.

Φωτογραφία: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Cardi B nicki minaj
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ