Αυτή η γυναίκα όταν μεθάει... απαγάγει σκύλους -Το έχει κάνει τρεις φορές [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτή η γυναίκα όταν μεθάει... απαγάγει σκύλους -Το έχει κάνει τρεις φορές [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο καθένας λειτουργεί διαφορετικά όταν πίνει λίγο παραπάνω από το κανονικό. Κάποιοι απλά γυρνούν σπίτι με πονοκέφαλο και πέφτουν ήσυχα για ύπνο και άλλοι ζουν τρελές στιγμές.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει η Τόνι Ρόμπινσον, καθώς μετά από ένα βράδυ με πολύ αλκοόλ γύρισε σπίτι της μεθυσμένη και έχοντας «απαγάγει» έναν σκύλο.

Η Τόνι, όταν ξύπνησε την επόμενη ημέρα, συνειδητοποίησε πως είχε «βουτήξει» έναν σκύλο από κάποια αυλή.

Πριν πανικοβληθεί, σύμφωνα με το The World News, η Τόνι έβγαλε τον σκύλο στον δρόμο και εκείνος επέστρεψε σπίτι του. Η γυναίκα μοιράστηκε την ιστορία της στο Snapchat και έγινε viral για προφανείς λόγους.

Το περίεργο, βέβαια, της υπόθεσης είναι πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η νεαρή μεθάει και «απαγάγει» κάποιον σκύλο. Αυτή είναι η τρίτη φορά που το κάνει. Μάλιστα, έχει δώσει όνομα στον μεθυσμένο εαυτό της που απαγάγει σκύλους: τον λένε Πατρίτσια.

Αυτή η γυναίκα όταν μεθάει... απαγάγει σκύλους -Το έχει κάνει τρεις φορές [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μεθύσι σκύλος απαγωγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ