«Φάγαμε τα λεφτά στα στριπτιτζάδικα», δηλώνει ο Γιάννης Ζουγανέλης - iefimerida.gr

«Φάγαμε τα λεφτά στα στριπτιτζάδικα», δηλώνει ο Γιάννης Ζουγανέλης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η παραπάνω δήλωση του Γιάννη Ζουγανέλη σε συνεντευξή του σε γνωστό τηλεοπτικό περιοδικό, ήταν απλά το κερασάκι μολότοφ σε ένα μπαράζ δηλώσεων που καλό είναι να γεννήσουν τροφή για σκέψεις. Ειδικά αν ανήκετε στην γενιά του Πολυτεχνείου.

«Η Ελλάδα δεν είναι η «χαμουριάρικη» χώρα που όλο πιστεύουν. Φταίμε γιατί φιλήσαμε κατουρημένες ποδιές για να βάλουμε τα παιδιά μας στο δημόσιο ή γιατί πήραμε επιδοτήσεις και τις φάγαμε στα στριπτιτζάδικα αλλά δεν μας αξίζει κι αυτό» δηλώνει ο Γιάννης Ζουγανέλης σε μια ακόμη εξαιρετική συνεντευξή του, αυτή την φορά στο Τηλέραμα.

Συμπληρώνοντας «Έχουμε 770.000 ανέργους. Ντροπή! Σπουδάσαμε όλοι στελέχη επιχειρήσεων κι πάψαμε να παράγουμε. Απορώ ωστόσο γιατί δεν έχουμε πάρει ακόμα τα όπλα -και δεν εννοώ να σπάμε με κουκούλες. Τι σημαίνει απλώς «να έχουμε την υγειά μας». Τι παραμύθι είναι αυτό; Ο άνθρωπος είναι γεννημένος για την αφθονία».

Το ιδανικό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε αυτή την συνέντευξη ως έναυσμα να τσεκάρετε μερικές ακόμη δηλώσεις του Γ. Ζουγανέλη, ο οποίος φαίνεται να έχει κάνει μακροβούτι σε ένα τριπάκι αυτογνωσίας που καλό θα ήταν να μοιραστούν μαζί του και άλλη μέλη της γενιάς του Πολυτεχνείου

«Υπήρξα του Πολυτεχνείου, αλλά δεν νιώθω περήφανος που εκπροσωπώ αυτή τη γενιά. Εμείς δημιουργήσαμε τους γιάπηδες που δεν πρόσφεραν τίποτα, γιατί μόνο «διαπίστωσαν» χωρίς να δίνουν λύσεις.Αυτή η γενιά απλώς κάθισε στα αβγά της και όχι μόνο δεν δημιούργησε αλλά ξεπουλήθηκε και κατέστρεψε, χωρίς να έχει ακόμα ζητήσει συγγνώμη»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ