Τι κάνει η Πίπα Μίντλετον για να μην περπατάει σαν πιγκουίνος στην εγκυμοσύνη [εικόνες] - iefimerida.gr

Τι κάνει η Πίπα Μίντλετον για να μην περπατάει σαν πιγκουίνος στην εγκυμοσύνη [εικόνες]

Στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της είναι η Πίππα Μίντλετον. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αδερφή της δούκισσας του Κέμπριτζ, Πίππα Μίντλετον κάνει τα πάντα για να διατηρήσει σε καλή κατάσταση το σώμα της κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου της εγκυμοσύνης της.

«Το να σκύβω δεν είναι πλέον τόσο εύκολο όσο παλιά» λέει η 35χρονη. «Φυσικά και δεν νιώθω σαν μπαλαρίνα, αλλά είμαι εξίσου αποφασισμένη να μην αποκτήσω αυτό το στυλ πιγκουίνου ούτε να έχω κακή στάση του σώματος. Με αυτό το σκεπτικό, συνέχισα να γυμνάζομαι καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης με μια μορφή ασκήσεων εμπνευσμένες από το μπαλέτο, και που αφορούν μικρές, απομονωμένες κινήσεις που αναπτύσσουν τον μυικό τόνο ή τουλάχιστον έτσι ελπίζω».

Με τον σύζυγό της, Τζέιμς Μάθιου στο γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Η Πίππα, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί τον Οκτώβριο με τον Τζέιμς Μάθιου, έχει μοιραστεί λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Φανατική λάτρης της γυμναστικής, αποκάλυψε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη στήλη της στο Waitrose Weekend, πως σταμάτησε να κάνει τζόκινγκ.

Η Πίππα Μίντλετον δεν θέλει να περπατά σαν πιγκουίνος στην εγκυμοσύνη της

«Σταμάτησα να τρέχω – όχι επειδή διάβασα πως δεν είναι ασφαλές, αλλά επειδή μου αρέσει η ιδέα να δώσω στο σώμα μου (και στο μωρό μου που μεγαλώνει μέσα μου) ένα διάλειμμα από αυτή την άσκηση».

Φωτογραφίες: AP, Splash News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ