Κορίτσι-πρότυπο στην Κρήτη: Μαζεύει λεφτά από τα 13 της και τα δίνει σε οικογένεια που τα έχει ανάγκη - iefimerida.gr

Κορίτσι-πρότυπο στην Κρήτη: Μαζεύει λεφτά από τα 13 της και τα δίνει σε οικογένεια που τα έχει ανάγκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση για αυτό το κορίτσι- πρότυπο στην Κρήτη, η οποία μαζεύει λεφτά από την δευτέρα γυμνασίου για να βοηθήσει οικογένειες που χρειάζονταν στήριξη.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα με δική της πρωτοβουλία μαζεύει λεφτά από 13 ετών για την ομάδα αλληλεγγύης του Ηρακλείου της Κρήτης και τώρα που πέρασε στο Πανεπιστήμιο έκανε ακόμη μια καλή πράξη.

Η Κατερίνα της οποία η ταυτότητα μένει άγνωστη, όχι μόνο πέρασε από τις πρώτες στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Α.Σ.Ο.Ε.Ε, αλλά και προσέφερε το ποσό των 300 ευρώ σε 15 παιδιά για να αγοράσουν από βιβλιοπωλείο τα σχολικά τους είδη.

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η ομάδα, «η γλυκιά και άριστη μαθήτρια Κατερίνα μας είχε απασχολήσει ξανά πριν κάποια χρόνια, όταν πήγαινε στην Δευτέρα Γυμνασίου και αποφάσισε να ανοίξει τον κουμπαρά της και το ποσό που είχε μέσα να το διαθέσει για τις οικογένειες που το χρειάζονταν ( κάποιοι μπορεί να το θυμούνται)!!! Και έτσι ακριβώς έγινε αφού ένα ποσό των 400€ έγινε 8 διατακτικές των 50€ για αγορές από σούπερ μάρκετ!!!

Τα χρόνια πέρασαν η Κατερίνα μεγάλωσε, όπως και όλοι μας βέβαια και πέρασε από τις πρώτες στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Α.Σ.Ο.Ε.Ε !!

Οι γονείς της καθώς και η ίδια θέλοντας να βοηθήσουν παιδιά αδύναμων οικονομικά οικογενειών, πρόσφεραν σχολική ύλη (15 επιταγές των 20€ ) για 15 παιδιά από γνωστό βιβλιοπωλείο της πόλης μας!!!
Σίγουρα το μέλλον διαγράφεται λαμπρό για αυτό το κορίτσι!!!

Εκ μέρους της Κίτρινης Αποστολής και φαντάζομαι όλων, του ευχόμαστε καλές σπουδές και κάθε όνειρο της να γίνει πραγματικότητα γιατί πραγματικά το αξίζει».

Πηγή: flashnews.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη Κατερίνα χρήματα Πανεπιστήμιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ