«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: O Bλαδίμηρος Κυριακίδης φωτογραφίζεται με την αντικαταστάτρια της Δάφνης Λαμπρόγιαννη [εικόνες] - iefimerida.gr

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: O Bλαδίμηρος Κυριακίδης φωτογραφίζεται με την αντικαταστάτρια της Δάφνης Λαμπρόγιαννη [εικόνες]

Oι ηθοποιοί της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»/ Φωτογραφία: Alpha TV
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο πριν ξεκινήσει και επίσημα η νέα τηλεοπτική σεζόν, οι συντελεστές των εκπομπών και των σειρών ζουν στον πυρετό της προετοιμασίας λίγο πριν την πρεμιέρα τους.

Το τηλεοπτικό μενού της νέας σεζόν είναι γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις: τα «δυνατά χαρτιών» των σταθμών ήδη έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των μίντια πριν ακόμα βγουν στον αέρα.

H σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» θα συνεχιστεί και τη νέα τηλεοπτική χρονιά με μια σημαντική αλλαγή. Όπως έγινε γνωστό πριν από μερικούς μήνες, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη δεν θα συνεχίσει στη σειρά.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, μάλιστα, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του ότι ούτε η ίδια η σειρά δεν θα συνεχιζόταν και θα ολοκληρωνόταν με το τέλος της προηγούμενης σεζόν.

Ομως, τα σχέδια ανατράπηκαν από έναν καθοριστικό παράγοντα: το τηλεοπτικό κοινό. Οι τηλεθεατές «βομβάρδισαν» τον σταθμό με μηνύματα και η επίμονη αγάπη τους άλλαξε την απόφαση των ιθυνόντων του Alpha. Η σειρά θα συνεχιστεί και μια ηθοποιός με ενδιαφέρουσα παρουσία θα είναι η αντικαταστάτρια της Δάφνης Λαμπρόγιαννη.

Δείτε την φωτογράφιση του Βλαδίμηρου Κυριακίδη με την αντικαταστάτρια της Δάφνης Λαμπρόγιαννη, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βλαδίμηρος Κυριακίδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ