Η απίστευτη συμβουλή του Μπαρτ Ρέινολντς στην Ελίζαμπεθ Τέιλορ που της απέφερε αναπάντεχα 1 εκατ. δολάρια - iefimerida.gr

Η απίστευτη συμβουλή του Μπαρτ Ρέινολντς στην Ελίζαμπεθ Τέιλορ που της απέφερε αναπάντεχα 1 εκατ. δολάρια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χέρι βοηθείας έδωσε κάποτε ο θρυλικός ηθοποιός Μπαρτ Ρέινολντς στην Ελίζαμπεθ Τείλορ, προκειμένου να μείνει στην ιστορία.

Ο ηθοποιός, που πέθανε την Πέμπτη το πρωί στη Φλόριντα σε ηλικία 82 ετών, είπε στο περιοδικό People το 2015, ότι βοήθησε την Τέιλορ να διαπραγματευτεί τον ανήκουστο μισθό της για τον ρόλο της στην ταινία «Κλεοπάτρα».

Ο Ρέινολντς ήταν πολύ καλός φίλος με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, που πέθανε το 2011, και είπε πως «ήμουν τρελαμένος μαζί της».

Οταν η Ελίζαμπεθ Τέιλορ είπε στον Ρέινολντς πως δεν θέλει να παίξει σε αυτή την ταινία, τότε αυτός την παρότρυνε να ζητήσει 1 εκατομμύριο δολάρια

«Με βοήθησε πάρα πολύ στην δική μου καριέρα γιατί είχα προβλήματα με ορισμένους ανθρώπους, κάποιους εκ των οποίων στον Τύπο και κάποιους ηθοποιούς και η Ελίζαμπεθ είναι πολύ αθυρόστομη» είχε αναφέρει στην συνέντευξή του. «’Μην αφήσεις αυτούς τους βλάκες να σε ρίξουν. Θα είσαι εδώ πολύ περισσότερο καιρό από ότι αυτοί, απλά μην τους σκοτώσεις’ μου είχε πει» θυμάται ο Ρέινολντς.

Σε αντάλλαγμα, ο ηθοποιός έδωσε στην Τέιλορ κάποιες πολύτιμες συμβουλές όπως όταν ήρθε η ώρα να διαπραγματευτεί τον μισθό της για την ταινία του 1963, στην οποία έπαιξε και η μελλοντικός σύζυγός της, Ρίτσαρντ Μπάρτον.

«Ήταν στο σπίτι μου και ήταν τελείως εξαντλημένη και της είπα: κάνε ένα ζεστό μπάνιο’. Και δεν ήταν επειδή ήθελα να την δω γυμνή, αλλά δεν ήταν κακή ιδέα» αστειεύτηκε ο ηθοποιός.

«Και το έκανε. Μπήκε στη μπανιέρα και μου είπε: Τι θα κάνω; Αυτοί οι τύραννοι θέλουν να κάνω αυτή την ταινία κι εγώ δεν θέλω» ανέφερε ο Ρέινολντς.

Ο ηθοποιός Μπαρτ Ρέινολντς απεβίωσε χθες σε ηλικία 82 ετών

Αυτό που ξεκίνησε ως μια απλή συμβουλή, μετατράπηκε σε μια ιστορική στιγμή για τη θρυλική ηθοποιό.

«Και τότε της είπα: Τότε ζήτα τους ένα εκατομμύριο δολάρια’» είπε ο Ρέινολντς. «Κανείς, κανείς δεν είχε ζητήσει ένα εκατομμύριο δολάρια κι αυτή το έκανε. Πήγα στο άλλο δωμάτιο και μετά από λίγο άκουσα ένα ουρλιαχτό. Επέστρεψα στο μπάνιο και της είπα: ‘Είσαι καλά;’. Κι αυτή μου απάντησε: ‘Τα πήρα. Θα μου δώσουν το ένα εκατομμύριο’».

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ