Το νέο σποτ του Κίτσου και της Τασούλας είναι στα σκαριά - iefimerida.gr

Το νέο σποτ του Κίτσου και της Τασούλας είναι στα σκαριά

MEGA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τρομακτική επιτυχία του σποτ εταιριάς κινητής τηλεφωνίας με τον Κίτσο και την Τασούλα, ήταν δεδομένο ότι θα γεννούσε «σίκουελ». Κάτι που επιβεβαίωσε η πρωταγωνίστρια, κατά κόσμον Μαρία Διακοπαναγιώτου, ως καλεσμένη στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

«Εξετάζεται ως σκέψη. Ελπίζω, ναι» ήταν η ακριβής απάντηση των πρωταγωνιστών σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων.

Ενώ η ίδια η «Τασούλα» πρόσθεσε, χαριτολογώντας, ότι «βρίσκουμε πρώτα τους τραγουδιστές και μετά προχωράμε στο project», όταν ρωτήθηκε αν στο επόμενο σποτ της σειράς υπάρχει σκέψη να χρησιμοποιηθεί τραγούδι του Γιώργου Μαργαρίτη.

Και αν έχετε καμιά αμφιβολία για το εύρος της δημοσιότητας που απολαμβάνει αυτή την στιγμή η «Τασούλα», σας παραθέτουμε την απαντησή της σε σχετική ερώτηση

«Τώρα με αναγνωρίζουν στον δρόμο (..) Με φωνάζουν Τασούλα και με ρωτάνε αν ο Κίτσος ξέρει ότι κυκλοφορώ έξω. Στο Facebook επίσης έχει γίνει χαμός. Μου στέλνουν μηνύματα από τη Γερμανία, την Αμερική, το Βέλγιο και με ευχαριστούν που τους κάνω να γελάνε σε τόσο δύσκολους καιρούς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ