Στον εισαγγελέα οι 4 αντιεξουσιαστές που πήγαιναν στη Θεσσαλονίκη με βαριοπούλες - iefimerida.gr

Στον εισαγγελέα οι 4 αντιεξουσιαστές που πήγαιναν στη Θεσσαλονίκη με βαριοπούλες

Περιπολικό/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βαριοπούλες, σφυρί, ασύρματους, κράνη, αντιασφυξιογόνες μάσκες με φίλτρο, κουκούλες, γάντια, προστατευτικά σώματος και ψηφιακό μέσο αποθήκευσης (USB), βρέθηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία, στο αυτοκίνητο τεσσάρων αντιεξουσιαστών, που εντοπίστηκαν χθες στο 35ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, ενώ μετέβαιναν στη συμπρωτεύουσα.

Επιπλέον, στην οικία του ενός βρέθηκε σπρέι πιπεριού. Σημειώνεται, επίσης, ότι τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες αρνήθηκαν να υποβληθούν στην προβλεπόμενη από το νόμο δακτυλοσκοπική σήμανση.

Σε βάρος των τεσσάρων ατόμων, ηλικίας 27, 26, 25 και 16 ετών, σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ενώ οδηγούνται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Οι αντιεξουσιαστές, που είναι γνωστοί στην αστυνομία για την δράση τους, ισχυρίζονται ότι πήγαιναν στη Θεσσαλονίκη με σκοπό την περιφρούρηση των κινητοποιήσεων αναρχικού χώρου. Όσον αφορά τον 27χρονο είχε συλληφθεί το 2014 για κατοχή όπλων (πιστόλι, καλάσνικοφ, χειροβομβίδα) και είχε εξεταστεί για τυχόν εμπλοκή του σε ενέργειες που σχετίζονταν με τρομοκρατική δράση, αλλά δεν προέκυψε κάτι τέτοιο.


Πηγή: ΑΠΕ-ΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ