Θύμα πρωταπριλιάτικης φάρσας από τους συνεργάτες του, έπεσε ο Μιτ Ρόμνεϊ - iefimerida.gr

Θύμα πρωταπριλιάτικης φάρσας από τους συνεργάτες του, έπεσε ο Μιτ Ρόμνεϊ

Θύμα πρωταπριλιάτικης φάρσας από τους συνεργάτες του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ούτε ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε στη χθεσινή προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, Μιτ Ρόμνεϊ, όχι, γιατί ξαφνικά τον απαρνήθηκαν οι υποστηρικτές του, αλλά γιατί του έκαναν... φάρσα οι συνεργάτες του.

Στη φάρσα συμμετείχαν οι βουλευτές Πολ Ράιαν και Ρον Τζόνσον, αλλά και οι πολύ στενοί συνεργάτες του υποψηφίου, οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο θέλησαν να τον εκδικηθούν για τις πλάκες που πολύ συχνά τους κάνει.

Οι συνεργάτες του Μιτ Ρόμνεϊ είχαν σχεδιάσει το πρωταπριλιάτικο αστείο τους με κάθε λεπτομέρεια. Λίγο πριν από μια προγραμματισμένη προεκλογική συγκέντρωση, τον οδήγησαν σε μια υπόγεια αίθουσα, προειδοποιώντας τον ότι η προσέλευση του κοινού ήταν «πολύ μικρή» αλλά «όλα θα πάνε καλά».

Πρώτος στη σκηνή βγήκε ο Ράιν που παρουσίασε τον Ρόμνεϊ και στη συνέχεια ακούστηκαν ηχογραφημένα χειροκροτήματα. Κατόπιν ο Ρόμνεϊ προχώρησε με τη σειρά του για να πάρει τη θέση του αλλά διαπίστωσε ότι η αίθουσα ήταν εντελώς... άδεια.

Ο Ρόμνεϊ είπε στη συνέχεια ότι η πρώτη του σκέψη ήταν πως «θα φανεί πολύ άσχημο στις βραδινές ειδήσεις». Όταν κατάλαβε όμως ότι ήταν απλώς μια πλάκα και ότι οι υποστηρικτές του δεν τον εγκατέλειψαν, άφησε να εννοηθεί ότι θα πάρει την εκδίκησή του.

«Όχι μόνο το έκαναν, αλλά το τράβηξαν και σε βίντεο. Αυτό το λέω, συγχώρα αλλά μην ξεχνάς. Θα το θυμάμαι αυτό!» είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ