Απίστευτο: Aρχισαν να φυτρώνουν μαύρες τρίχες στη γλώσσα αυτής της γυναίκας μετά από τροχαίο -Η εικόνα που σόκαρε τους γιατρούς - iefimerida.gr

Απίστευτο: Aρχισαν να φυτρώνουν μαύρες τρίχες στη γλώσσα αυτής της γυναίκας μετά από τροχαίο -Η εικόνα που σόκαρε τους γιατρούς

H γλώσσα μιας γυναίκας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια γυναίκα που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα και τραυμάτισε τα πόδια της παρουσίασε ένα παράξενο σύμπτωμα. Εβγαλε μαύρες τρίχες στην γλώσσα της!

Οι γιατροί στη Βρετανία που την εξέτασαν σοκαρίστηκαν στην αρχή. Η γυναίκα εμφάνισε μαύρες τρίχες στην γλώσσα της έπειτα από τη αντιβίωση που έλαβε για τον τραυματισμό στα πόδια της.

Αρχικά η γλώσσα της άλλαξε χρώμα και στη συνέχεια εμφάνισε μαύρες τρίχες. Ακόμα κι εκείνη δεν το πίστευε!

Oι γιατροί βρήκαν ότι η σπάνια πάθηση της γυναίκας ονομάζεται «μαύρη τριχωτή γλώσσα» και οφείλεται στην επιμήκυνση και την αλλαγή του χρώματος των τριχοειδών θηλών της γλώσσας (υπερκεράτωση).

Εντοπίζεται στο μεσαίο και στο πίσω τριτημόριο της επιφάνειας της γλώσσας.

Το καλό είναι ότι αυτή η πάθηση δεν είναι μεταδοτική και γιατρεύεται. Η ασθενής εκδήλωνε επίσης ναυτία και είχε μια δυσάρεστη γεύση στο στόμα της.

Δείτε τη φωτογραφία μιας γυναίκας που έβγαλε μαύρες τρίχες στην γλώσσα της στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γλώσσα ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΙΧΕΣ τροχαίο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ