Το οργισμένο tweet της Κάκιας Ιγερινού για το «μαύρο» στο Mega: Θανάση τα έμαθες τα νέα; - iefimerida.gr

Το οργισμένο tweet της Κάκιας Ιγερινού για το «μαύρο» στο Mega: Θανάση τα έμαθες τα νέα;

Η Κάκια Ιγερινού με τον Θανάση Βέγγο/Φωτογραφία: NDPphoto
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μία οργισμένη ανάρτηση στο twitter, σχολίασε το «μαύρο» που θα πέσει στο MEGA, μετά την οριστική έκδοση των τηλεοπτικών αδειών από το ΕΣΡ, η σεναριογράφος Κάκια Ιγερινού.

Η κ. Ιγερινού, συνοδεύοντας την ανάρτηση της με μία φωτογραφία του αειμνήστου Θανάση Βέγγου, από τότε που πρωταγωνιστούσε στη σειρά της ίδιας «Περί Ανέμων & Υδάτων», σχολίασε πως «οι απλήρωτοι του Mega περιμένουν να πέσει μαύρο σε λίγο».

«Τώρα οι δουλειά σου και όλων που φτιάξαν βιβλιοθήκη με μεράκι, στο Mega, στα σκουπίδια. Θανάση, habemus οργή!», συμπληρώνει.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Κάκιας Ιγερινού

Θανάση τα ‘μαθες τα νέα: Habemus άδειες ανακοινώθηκε. Οι απλήρωτοι του Mega περιμένουν να πέσει μαύρο σε λίγο. Θυμάμαι τις ατέλειωτες ώρες που γυρίζαμε στα λιοπύρια και στα χιόνια. Τώρα οι δουλειά σου& όλων που φτιάξαν βιβλιοθήκη με μεράκι, στο Mega, στα σκουπίδια. Θανάση, habemus οργή!

Θανάση τάμαθες τα νέα:Habemus άδειες ανακοινώθηκε.Οι απλήρωτοι του Mega περιμένουν να πέσει μαύρο σε λίγο.Θυμάμαι τις ατέλειωτες ώρες που γυρίζαμε στα λιοπύρια και στα χιόνια.Τώρα οι δουλειά σου& όλων που φτιάξαν βιβλιοθήκη με μεράκι,στο Mega,στα σκουπίδια.Θανάση,habemus οργή! pic.twitter.com/IhZbgM7CDn

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ