Το La Casa de Papel γίνεται το μεγαλύτερο escape room της Ευρώπης -Με μάσκα Νταλί ληστεύεις το νομισματοκοπείο [βίντεο] - iefimerida.gr

Το La Casa de Papel γίνεται το μεγαλύτερο escape room της Ευρώπης -Με μάσκα Νταλί ληστεύεις το νομισματοκοπείο [βίντεο]

La Casa de Papel (Φωτογραφία: Facebook)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια τέλεια ληστεία, όπλα, όμηροι και πολύ μα πολύ χρήμα. Το La Casa de Papel ήρθε για να μας κάνει να υπερασπιστούμε τους «κακούς» και να νιώσουμε ικανοποίηση με το τέλος, τουλάχιστον μέχρι αυτό που είδαμε.

Η ισπανική σειρά μας έκανε να «κολλήσουμε» και να ανυπομονούμε για τη νέα σεζόν. Η μανία με το La Casa de Papel είναι τόση που έκανε κάποιους να σκεφτούν δημιουργικά και να σχεδιάσουν escape room βασισμένο στη ληστεία του νομισματοκοπείου.

Στη Μαδρίτη θα ανοίξει τις πύλες του το μεγαλύτερο escape room της Ευρώπης, το οποίο θα κάνει όσους το επισκεφτούν να νιώσουν λίγο «Berlin» και «Tokyo».

Στόχος των παικτών είναι να βγουν από το νομισματοκοπείο με 2,4 εκατ. ευρώ, ξεπερνώντας διάφορα εμπόδια. Ο χρόνος που έχουν είναι 75 λεπτά. Φυσικά, από το σκηνικό δεν λείπουν οι κόκκινες φόρμες και οι χαρακτηριστικές μάσκες του Νταλί.

«Μια συναρπαστική εμπειρία, μοναδική στη μορφή της και με την ατμόσφαιρα της σειράς, θα σας κάνει να ξαναζήσετε την ιστορία στο πρώτο πρόσωπο. Θα καταφέρετε να ξεφύγετε με 2,4 εκατομμύρια ευρώ;», αναφέρει η περιγραφή.

«Τολμάτε να δοκιμάσετε;», διερωτάται...

Τα εισιτήρια κοστίζουν 22 και 25 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ La Casa de Papel escape room
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ