Σοκ στη Νότια Αφρική: Μάνα κι ο τρίχρονος γιος της χαροπαλεύουν μετά από επίθεση καμηλοπάρδαλης - iefimerida.gr

Σοκ στη Νότια Αφρική: Μάνα κι ο τρίχρονος γιος της χαροπαλεύουν μετά από επίθεση καμηλοπάρδαλης

H Kέιτι Ουίλιαμς με τον άνδρα της Σαμ και τον γιο τους Φιν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάχη για τις ζωές τους δίνουν η σύζυγος κι ο τρίχρονος γιος ενός Βρετανού επιστήμονα, που δέχθηκαν επίθεση από μια καμηλοπάρδαλη σε καταφύγιο άγριας ζωής στη Νότια Αφρική.

Η 35χρονη Κέιτι Ουίλιαμς κι ο γιος της Φιν ποδοπατήθηκαν από το μανιασμένο θηλαστικό μόλις 150 μέτρα μακριά από το σπίτι τους κοντά στο Hoedspruit και σώθηκαν χάρη στην επέμβαση του συζύγου και πατέρα, Σαμ Ουίλιαμς που επέστρεφε στο σπίτι από τη δουλειά και κατάφερε να διώξει το ζώο.

H επίθεση έγινε κοντά στο σπίτι της οικογένειας στο Blyde Wildlife Estate

Η θηλυκή καμηλοπάρδαλη, που είχε μαζί της το ηλικίας δύο μηνών μωρό της, πιστεύεται ότι επιτέθηκε στη γυναίκα και το γιο της επειδή ένιωσε απειλούμενη από την παρουσία τους. Η γεννημένη στις ΗΠΑ επιστήμων και το παιδί περπατούσαν έξω από το σπίτι τους περιμένοντας τον άνδρα της να γυρίσει από την περιπολία του στους λόφους γύρω από το καταφύγιο άγριας ζωής, όπου εργάζονται αμφότεροι. Ο Ουίλιαμς κάλεσε βοήθεια, αλλά η γυναίκα του και το παιδί του είχαν τραυματιστεί τόσο άσχημα που μεταφέρθηκαν σε κοντινό αεροδρόμιο και στη συνέχεια με ελικόπτερα στο Γιοχάνεσμπουργκ, όπου υποβλήθηκαν σε επεμβάσεις και νοσηλεύονται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση.

Σοκ στη Νότια Αφρική: Μάνα κι ο τρίχρονος γιος της χαροπαλεύουν μετά από επίθεση καμηλοπάρδαλης  | iefimerida.gr 1

Τον περασμένο Μάιο μια άλλη καμηλοπάρδαλη χτύπησε στο κεφάλι και σκότωσε έναν 47χρονο Νοτιοαφρικανό κινηματογραφιστή, πατέρα δύο παιδιών, την ώρα που τη βιντεοσκοπούσε σε καταφύγιο άγριων ζώων στα περίχωρα του Γιοχάνεσμπουργκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ