Μαρία Καβογιάννη-Σμαράγδα Καρύδη: To βίντεο από τις πρόβες για τις Μάγισσες της Σμύρνης που σαρώνει στο Instagram - iefimerida.gr

Μαρία Καβογιάννη-Σμαράγδα Καρύδη: To βίντεο από τις πρόβες για τις Μάγισσες της Σμύρνης που σαρώνει στο Instagram

Σμαράγδα Καρύδη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον Οκτώβριο στη σκηνή του «Παλλάς» θα ζωντανέψει ένας κόσμος με «φίλτρα, έρωτες και παιχνίδια εξουσίας».

To best seller της Μάρας Μεϊμαρίδη «Οι Μάγισσες της Σμύρνης» μεταφέρεται στη θεατρική σκηνή και σημαντικά ονόματα από τον χώρο της υποκριτικής θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια μεγάλη παραγωγή.

Το καλοκαίρι είναι πάντα μια περίοδος πυρετώδους προετοιμασίας για τους συντελεστές μιας θεατρικής παραγωγής μεγάλων προσδοκιών.

Ετσι, ήδη από τα μέσα του καλοκαιριού ήρθαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τις μεταμορφώσεις των ηθοποιών για τις ανάγκες του ρόλου τους και στιγμιότυπα από τις πρόβες τους.

Ενα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό του θεατρικού παραγωγού, Γιάννη Κεντ μας άνοιξε μια πόρτα στα «άδυτα» της προετοιμασίας των ηθοποιών για την παράσταση.

Eνας σπαρταριστός διάλογος μεταξύ Μαρίας Καβογιάννη και Σμαράγδας Καρύδη δείχνει ξεκάθαρα ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει και τις δύο: το πηγαίο χιούμορ τους.

Δείτε το βίντεο με την Μαρία Καβογιάννη και τη Σμαράγδα Καρύδη, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ