Η Ζέτα Μακρυπούλια με ένα ιδιαίτερο σύνολο διά χειρός Βικτόρια Μπέκαμ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Ζέτα Μακρυπούλια με ένα ιδιαίτερο σύνολο διά χειρός Βικτόρια Μπέκαμ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα λουκ και ένα στιλ που κάτι μας θυμίζει εμφανίστηκε η Ζέτα Μακρυπούλια στα γυρίσματα του Ρουκ Ζουκ του Ant1.

Συγκεκριμένα, η καλλονή παρουσιάστρια δεν έβαλε τα ίδια ρούχα με κάποια άλλη Ελληνίδα της εγχώρια showbiz, αλλά με την Bικτόρια Μπέκαμ... καθώς ντύθηκε με τις δημιουργίες της.

Ακολουθώντας, λοιπόν, τις οδηγίες του στιλίστα της, Χρήστου Αλεξανδρόπουλου, η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε μία κομψή ψηλόμεση μαύρη παντελόνα την οποία και συνδύασε με ένα μπλε πουκάμισο.

Η Ζέτα Μακρυπούλια με δημιουργίες της Βικτόρια Μπέκαμ

Βέβαια μπορεί αυτό το outfit να είναι το απόλυτο ντύσιμο για το γραφείο, αλλά όταν μιλάμε για δημιουργίες της Βικτόρια Μπέκαμ, αυτό σημαίνει πως οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να βάλουν το χέρι βαθιά μέσα στην τσέπη.

Για την ιστορία, λοιπόν, η παντελόνα που φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια κοστίζει 610 ευρώ, ενώ το πουκάμισο 435 ευρώ, σύνολο 1.045 ευρώ.

Η  Ελληνίδα παρουσιάστρια φόρεσε δημιουργίες της Μπέκαμ αξίας 1.045 ευρώ.

Πάντως η Βικτόρια Μπέκαμ, η οποία πλέον φορά σχεδόν μόνο ρούχα της συλλογής της, έχει φορέσει και η ίδια το μπλε πουκάμισο, μόνο που η διάσημη σχεδιάστρια το είχε συνδυάσει με ένα καμηλό παντελόνι.

Μάλιστα το πουκάμισό της το έχει φορέσει και η ίδια η Μπέκαμ.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ