Εκανε φάρσα στον άντρα της πως κέρδισαν το ΛΟΤΤΟ -Και τελικά το έπιασαν μετά από 3 εβδομάδες - iefimerida.gr

Εκανε φάρσα στον άντρα της πως κέρδισαν το ΛΟΤΤΟ -Και τελικά το έπιασαν μετά από 3 εβδομάδες

Το τυχερό ζευγάρι κέρδισε 1 εκατομμύριο λίρες. Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έκανε πλάκα στον σύζυγό της ισχυριζόμενη πως κέρδισαν 250.000 λίρες στο λόττο και τελικά ήταν οι μεγάλοι νικητές του ενός εκατομμυρίου λιρών, τρεις εβδομάδες αργότερα.

Ο Ντάνιελ Πρατ, ένας αυτοαπασχολούμενος ξυλουργός, δεν πίστεψε την γυναίκα του, Σαρλότ, όταν του τηλεφώνησε στη δουλειά για να του πει πως κέρδισαν πραγματικά, και έδωσε το τηλέφωνο στον αδερφό του.

Η Σαρλότ έκανε πλάκα στον σύζυγό της και τελικά μετά από 3 εβδομάδες κέρδισαν το λόττο

Η Σαρλότ διαπίστωσε προς μεγάλη της έκπληξη ότι είχαν πετύχει και τους 5 αριθμούς στο uroMillions HotPicks στην κλήρωση της 28ης Αυγούστου. «Δεν την πίστεψα γιατί κάνουμε συχνά πλάκα ο ένας στον άλλον» είπε ο σύζυγός της.

Ο 27χρονος την πίστεψε μόνο όταν του έστειλε το screenshot από το μήνυμα που έλεγε ότι είχαν κερδίσει και φυσικά τρελάθηκε.

That’s a wrap!

A #Wednesday well-spent with Charlotte and Daniel Peart (hoverboard and all!), our #EuroMillions #HotPicks winners. ? pic.twitter.com/2zA2Oj9Twf

Η 28χρονη Σαρλότ πρόσθεσε: «Δεν με πίστεψε. Στην πραγματικότητα, είπε: ‘Δεν μπορώ να σου μιλήσω τώρα, αγάπη μου και έδωσε το τηλέφωνο στον αδερφό του.

Το ζευγάρι που ζει με τα τρία του παιδιά σε ένα σπίτι τριών υπνοδωματίων στο Γουίτσλεϊ της Αγγλίας, σχεδιάζει τώρα να αγοράσει ένα μεγαλύτερο ακίνητο στην περιοχή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΟΤΤο νικητές φάρσα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ