Μιχελάκης: Η αυτοδυναμία είναι «εθνική επιταγή» - iefimerida.gr

Μιχελάκης: Η αυτοδυναμία είναι «εθνική επιταγή»

Μιχελάκης: Η αυτοδυναμία είναι «εθνική επιταγή»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, χαρακτήρισε ως «εθνική επιταγή» την αυτοδυναμία στις επερχόμενες εκλογές υπεραμυνόμενος των δηλώσεων του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος δήλωσε ότι σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας η χώρα θα οδηγηθεί και πάλι σε εκλογές.

Απαντώντας στις κατηγορίες του ΠΑΣΟΚ για «μικροκομματική αλαζονεία» από τη ΝΔ, ο Γιάννης Μιχελάκης επανέλαβε ότι «αν δεν υπάρχει βιώσιμη κυβέρνηση, αναγκαστικά, τότε, η χώρα θα οδηγηθεί σε επόμενες εκλογές, όχι από τη δική μας επιθυμία ή κάποιου άλλου, αλλά γιατί δεν θα υπάρχει βιώσιμη κυβέρνηση».

«Πιστεύω ότι ο κόσμος θα αντιληφθεί ότι την επομένη των εκλογών η χώρα θα πρέπει να κυβερνηθεί, θα πρέπει να εγκρίνει ένα σχέδιο που θα μας βγάλει από την κρίση», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ