Το Hyundai i30 συνεχίζει ελαφρώς ανανεωμένο και με ένα νέο diesel - iefimerida.gr

Το Hyundai i30 συνεχίζει ελαφρώς ανανεωμένο και με ένα νέο diesel

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο πριν συμπληρωθούν τα δύο χρόνια από την παρουσίαση και με την ευκαιρία της έναρξης της εφαρμογής του WLTP η Hyundai προχωρά στην ανανέωση του i30, υιοθετώντας ταυτόχρονα και ένα νέο κινητήρα πετρελαίου.

Ο τετρακύλινδρος Smartstream των 1.600 κυβικών είναι συμβατός με τις νέες προδιαγραφές Euro 6d Temp, κάτι που σύμφωνα με την Hyundai συμβαίνει ήδη με όλη την γκάμα των κινητήρων και των μοντέλων της εταιρίας. Θα είναι διαθέσιμος σε τρεις εκδόσεις ισχύος, με 95, 116 και 136 ίππους. Η εισαγωγική έκδοση θα είναι διαθέσιμη μόνο με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ενώ οι άλλες δύο θα μπορούν να εφοδιαστούν και με το αυτόματο διπλού συμπλέκτη με τις 7 σχέσεις.

Η αισθητική ανανέωση τόσο στο πεντάθυρο όσο και στο στέισον είναι σχετικά περιορισμένη και εστιάζεται κυρίως στο νέο προφυλακτήρα μπροστά, ο οποίος προέρχεται από το i30 Fastback. Ταυτόχρονα υπάρχουν δύο νέοι χρωματισμοί ενώ στο εσωτερικό υπάρχει οθόνη 8 ιντσών για το σύστημα infotainment που διαθέτει πλέον Android Auto και Apple Car Play.

Το Hyundai i30 συνεχίζει ελαφρώς ανανεωμένο και με ένα νέο diesel   | iefimerida.gr 0
Το Hyundai i30 συνεχίζει ελαφρώς ανανεωμένο και με ένα νέο diesel   | iefimerida.gr 1
Το Hyundai i30 συνεχίζει ελαφρώς ανανεωμένο και με ένα νέο diesel   | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Hyundai i30 αυτοκίνητο diesel
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ