Η απίστευτη φάρσα της μεθυσμένης Τζένιφερ Ανιστον [βίντεο] - iefimerida.gr

Η απίστευτη φάρσα της μεθυσμένης Τζένιφερ Ανιστον [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτή τη φορά, η γνωστή σε όλους Ελεν ντε Τζενέρις, αποφάσισε να κάνει την Τζένιφερ Ανιστον συνεργό της, και να φέρει σε πραγματική αμηχανία έναν ανυποψίαστο νεαρό.

Το στόρι έχει ως εξής. Η Τζένιφερ Ανιστον, θύτης και όχι θύμα, φόρεσε ένα κρυφό ακουστικό και αναπαράγοντας αυτά που της έλεγε η Ελεν, υποδέχθηκε στο καμαρίνι της έναν ανυποψίαστο νεαρό, ο οποίος πήγε να της παραδώσει το καινούργιο της ποδήλατο.

Η Ανιστον έλεγε συνέχεια ασυναρτησίες, κρατώντας ένα ποτό στο χέρι, προσποιούμενη πως είναι υπό την επήρεια αλκοόλ. Στη συνέχεια, η Ελεν, έβαλε την Ανιστον να ζητήσει από τον νεαρό να της ξύσει την πλάτη, ενώ δεν άργησε να τον ρωτήσει εάν φλερτάρει μαζί της.

Το θύμα, αποδείχθηκε αρκετά τολμηρό αφού δεν δίστασε να της πει πως θα ήθελε πολύ να την κεράσει κάποια στιγμή ένα καφέ. Δείτε το απολαυστικό βίντεο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ