Kamikaze: Αλμπουμ έκπληξη από τον Eminem -Tο πρώτο βιντεοκλίπ τρολάρει τα τρολ - iefimerida.gr

Kamikaze: Αλμπουμ έκπληξη από τον Eminem -Tο πρώτο βιντεοκλίπ τρολάρει τα τρολ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι καλές οι κριτικές για το άλμπουμ «Kamikaze» που ο Eminem κυκλοφόρησε χωρίς καμία προειδοποίηση την περασμένη Πέμπτη το βράδυ, ημέρα της κηδείας της Αρίθα Φράνκλιν.

Τη συζήτηση έχει μονοπωλήσει το βιντεοκλίπ του κομματιού Fall που ανοίγει με τον Eminem να διαβάζει στο κινητό του αρνητικές κριτικές για το προηγούμενο άλμπουμ του, «Revival», που κυκλοφόρησε το 2017. Απηυδισμένος, φαίνεται να πετάει το κινητό του και να τριγυρνά στους δρόμους όπου σύντομα αρχίζει να τον κυνηγά μια δυσοίωνη σκιά που βγαίνει από ένα τάμπλετ.

Το βιντεοκλίπ τελειώνει με τη σκιά να στριμώχνει τον Eminem και να μπαίνει στο σώμα του. Κυριευμένος από το πνεύμα, ο ράπερ πηδάει από ένα μπαλκόνι (αλλά προσγειώνεται σώος και αβλαβής).

Το Fall δέχτηκε δριμεία κριτική για την εκτόξευση από τον Eminem προσβλητικών χαρακτηρισμών εναντίον «εχθρών» του, όπως των χιπ-χοπ παρουσιαστών Joe Budden και DJ Akademiks, και κυρίως εναντίον του Tyler, the Creator, για τον οποίο χρησιμοποεί τον ομοφοβικό χαρακτηρισμό «faggot» (που καμουφλάρεται, ανεπιτυχώς, με ένα γρατσούνισμα του δίσκου). Ο Justin Vernon των Bon Iver, που συμμετέχει στο Fall, κράτησε αποστάσεις από το τραγούδι δηλώνοντας στο Twitter ότι δεν είναι φαν του μηνύματος: «Αυτή δεν είναι εποχή για να κριτικάρουμε τη νεολαία, είναι εποχή για να την ακούσουμε. Σίγουρα δεν είναι η εποχή για βρισιές».

Eminem is one of the best rappers of all time , there is no doubt. I have and will respect that. Tho, this is not the time to criticize Youth, it’s the time to listen. To act. It is certainly not the time for slurs. Wish they would have listened when we asked them to change it

Ο Eminem στο κομμάτι The Ringer τα βάζει και με την «mumble rap» και κάποιους καλλιτέχνες:

«Lil Pump, Lil Xan imitate Lil Wayne/I should aim at everybody in the game, pick a name/I’m fed up with being humble/And rumour is I’m hungry/I’m sure you heard bumblings/I heard you wanna rumble like an empty stomach/I heard your mumbling but it’s jumbled in mumbo-jumbo».

«To Kamikaze προσπαθεί να σταματήσει την καλλιτεχνικό κατήφορο του ράπερ κατηγορώντας τους πάντες εκτός από τον εαυτό του», έγραψε το Billoboard, απηχώντας τις κριτικές όλων σχεδόν των Μέσων για το άλμπουμ.

Kamikaze: Αλμπουμ έκπληξη από τον Eminem -Tο πρώτο βιντεοκλίπ τρολάρει τα τρολ | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Eminem ραπ Μουσική KAMIKAZE
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ