Η Εμιλι Ραταϊκόφσκι φωτογραφίζει την Λένα Ντάνχαμ με ένα πολύ στενό και διόλου κολακευτικό λεοπάρ μαγιό [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Εμιλι Ραταϊκόφσκι φωτογραφίζει την Λένα Ντάνχαμ με ένα πολύ στενό και διόλου κολακευτικό λεοπάρ μαγιό [εικόνες]

Η Λένα Νανχαμ με μαγιό της Έμιλι Ραταϊκόφσκι. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι ενώνει τις δυνάμεις της με την Λένα Ντάνχαμ για μια φωτογράφηση σχετική με την σειρά μαγιό του μοντέλου, Inamorata.

Το 27χρονο μοντέλο, όμως αυτή τη φορά δεν βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες, παρουσιάζοντας η ίδια τα μαγιό της σειράς της Inamorata, αλλά στη θέση του φωτογράφου με την πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Girls» να ποζάρει με ένα υπερβολικά στενό λεοπάρ ολόσωμο μαγιό.

@inamorataswim is my baby. Art directing and photographing such an incredible group of women was an honor and just SO MUCH FUN. Head over to @inamorataswim to check it out!

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Sep 4, 2018 at 10:05am PDT

Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στη σελίδα του Instagram, Inamorata σήμερα για να σηματοδοτήσουν την επιστροφή του λεοπάρ πριντ στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

A post shared by Inamorataswim (@inamorataswim) on Sep 4, 2018 at 10:00am PDT

Σε μία από τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια των λήψεων, η Έμιλι δείχνει πολύ επαγγελματίας εστιάζοντας με τον φακό της στη Λένα.

Το μοντέλο, εκτός από την γνωστή ηθοποιό, φωτογράφησε μια σειρά άλλων εκπληκτικών μοντέλων, που η ίδια αποκαλεί μούσες της, και οι οποίες φορούν διαφορετικά λεοπάρ μαγιό.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Sep 4, 2018 at 10:52am PDT

Η 27χρονη έγραψε στο Instagram: «Τα μαγιό inamorata είναι το μωρό μου. Η καλλιτεχνική σκηνοθεσία και η φωτογράφηση μιας τέτοιας απίστευτης ομάδας γυναικών ήταν τιμή για μένα αλλά και τόσο διασκεδαστική».

Η Εμιλι Ραταϊκόφσκι φωτογραφίζει την Λένα Ντάνχαμ με ένα πολύ στενό και διόλου κολακευτικό λεοπάρ μαγιό [εικόνες]  | iefimerida.gr 0



Στην φωτογράφησή της, πάντως η 32χρονη Λένα Ντάνχαμ πόζαρε αλά pinup μοντέλο φορώντας το λεοπάρ μαγιό, καθισμένη στα γόνατα, με statement σκουλαρίκια και ένα πολύ μεγάλο καπέλο. Το μαγιό που φοράει κι ονομάζεται «swami's» κοστίζει 160 δολάρια.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Sep 4, 2018 at 2:15pm PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ