«Είμαστε γυμνοί» -Η Ρούλα Ρέβη έπεσε θύμα χάκερ και επέστρεψε εντελώς γυμνή στο Instagram με ένα μήνυμα [εικόνα] - iefimerida.gr

«Είμαστε γυμνοί» -Η Ρούλα Ρέβη έπεσε θύμα χάκερ και επέστρεψε εντελώς γυμνή στο Instagram με ένα μήνυμα [εικόνα]

Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 29 Αυγούστου, οι followers της Ρούλας Ρέβη είδαν στο λογαριασμό της στο Facebook ένα απροσδόκητο μήνυμα.

«Μου έχουν χακάρει τον λογαριασμό στο Instagram και σας μιλάει κάποιος άλλος. Μην απαντάτε καλύτερα, να με μπλοκάρετε στο Instagram μέχρι να σας ενημερώσω τι γίνεται» είχε γράψει χαρακτηριστικά η φωτογράφος.

Δεν είναι η πρώτη αλλά μάλλον δεν θα είναι ούτε η τελευταία φορά που κάποιο άτομο δημοφιλές στο κοινό, με χιλιάδες followers στα social media, πέφτει θύμα των διαδικτυακών χάκερς.

Οταν ο χάκερ καταφέρει να σπάσει τον κωδικό του λογαριασμού, ξεκινά παράλληλα και ένα «σπάσιμο νεύρων» για τον χρήστη: οι φωτογραφίες του διαγράφονται και το προφίλ του υφίσταται ένα είδος «εκφυλισμού».

Σαφέστατα η ζωή είναι αλλού και όχι στα social media. Για κάποιους, όμως, είναι εργαλείο δουλειάς κι αυτό είναι σεβαστό.

H Ρούλα Ρέβη μετά από λίγες ημέρες επανήλθε στο Instagram με δύο φωτογραφίες και ένα μήνυμα που συμπυκνώνει τις σκέψεις της για τις ημέρες που μεσολάβησαν. Ποζάρει γυμνή μπροστά στον φακό.

Διαβάστε το μήνυμα της Ρούλας Ρέβη και δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε ποζάροντας γυμνή, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ