Μέλος συντονιστικής πυρόπληκτων στο Μάτι: «Θεατρική παράσταση η επίσκεψη Τσίπρα» - iefimerida.gr

Μέλος συντονιστικής πυρόπληκτων στο Μάτι: «Θεατρική παράσταση η επίσκεψη Τσίπρα»

«Αγνωστοι σε εμάς έδωσαν λουλούδια στον Τσίπρα» λέει πυρόπληκτη από το Μάτι -Φωτογραφία: Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Θεατρική παράσταση» χαρακτήρισε την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Μάτι, 42 ημέρες μετά τη φονική πυρκαγιά, το μέλος της συντονιστικής επιτροπής των κατοίκων της περιοχής Κατερίνα Μαλά.

«Γίναμε κομπάρσοι ενός καλοστημένου έργου για το οποίο δεν είχαμε ενημερωθεί ότι θα λάβουμε μέρος» είπε μιλώντας στον ρ/σ ΘΕΜΑ 104,6.

«Υποτίθεται ότι θα μαθαίναμε εξελίξεις σε κάποια θέματα που έχουμε θέσει ώστε να κάνουμε ανοιχτή ενημέρωση στις 12-14 Σεπτέμβρη» εξήγησε η κυρία Μαλά και πρόσθεσε: «Αν ήθελε να έρθει για μια σφαιρική ενημέρωση θα μπορούσε να έρθει χωρίς χειροκροτητές όπως έχει συμβεί με όλους όσοι έχουν έρθει για να τους ενημερώσουμε».

«Αγνωστοι του έδωσαν λουλούδια και τον χειροκρότησαν»

Σύμφωνα με την ίδια, που ήταν παρούσα και στη συνάντηση του πρωθυπουργού με πυρόπληκτους στις 6 Αυγούστου, ο Αλέξης Τσίπρας πήγε στο Μάτι την Τρίτη «με άγνωστους σε εμάς ανθρώπους που του έδωσαν ανθοδέσμες και τον χειροκρότησαν. Γιατί εμείς είδαμε και ξαναείδαμε τα πλάνα και δεν βλέπουμε κάποιον που να τον ξέρουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ