Η Αζια Αρτζέντο τώρα παραδέχεται το σεξ με τον 17χρονο -«Αυτός μου επιτέθηκε» - iefimerida.gr

Η Αζια Αρτζέντο τώρα παραδέχεται το σεξ με τον 17χρονο -«Αυτός μου επιτέθηκε»

Η Άζια Αρτζέντο με τον νεαρό ηθοποιό Τζίμι Μπένετ. Φωτογραφία: TMZ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αντεπίθεση περνά η Άζια Αρτζέντο αλλάζοντας πλέον τακτική και δηλώνοντας πως ο Τζίμι Μπένετ ήταν αυτός που της επιτέθηκε σεξουαλικά και πως είναι τυχερός που δεν υπέβαλε η ίδια μήνυση.

Ο δικηγόρος της Αρτζέντο, Μαρκ Τζέι Χέλερ, δήλωσε στο TMZ πως τα μηνύματα της πελάτισσάς του, τα οποία δημοσίευσε η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, λένε την πραγματική ιστορία για το τι συνέβη στο ξενοδοχείο Ritz Carlton στην Καλιφόρνια. Το εν λόγω μήνυμα ανέφερε: «Έκανα σεξ μαζί του και ήταν περίεργο». Και συνεχίζει λέγοντας πως «πάγωσε» όταν αυτός ήταν από πάνω της.

Ο Χέλερ προσθέτει: «Η Άζια επέλεξε εκείνη την εποχή να μην υποβάλλει μήνυση στον Μπένετ για την σεξουαλική επίθεση».

A post shared by asiaargento (@asiaargento) on Jun 22, 2018 at 10:11am PDT

Όσο για τη δήλωσή της αφότου κυκλοφόρησε η είδηση, στην οποία έλεγε «Δεν είχα ποτέ καμία σεξουαλική σχέση με τον Μπένετ», ο Χέλερ λέει ότι ήταν ειλικρινής επειδή ήταν μία και μοναδική συνεύρεση και όχι σχέση.

Ο δικηγόρος της Αρτζέντο ισχυρίζεται επίσης ότι ο Μπένετ μύρισε πως υπάρχουν χρήματα και προσπάθησε να αποσπάσει ένα ποσό από την Ιταλίδα ηθοποιό, ειδικά όταν ανακάλυψε ότι έχει σχέση με τον Άντονι Μπουρντέν. Όπως λέει ο Μπένετ «επέλεξε να εισβάλει σε αυτή την σχέση και απαίτησε οικονομική αποζημίωση από τον Μπουρντέν για να μην φέρει σε δύσκολη θέση την Αρτζέντο και έμμεσα τον ίδιο τον σεφ». Προσθέτει, επίσης πως ο Άντονι επέλεξε να προστατεύσει την Άζια, συμφωνώντας να πληρώσει 380.000 δολάρια παρόλο που δεν έκανε κάτι κακό. Ο διάσημος σεφ κατέβαλε 250.000 δολάρια και η Αρτζέντο δεν πρόκειται να πληρώσει το υπόλοιπο ποσό.

Ο Χέλερ καταλήγει με επίθεση στον νεαρό ηθοποιό, λέγοντας: «Η Άζια δεν σκοπεύει να ασκήσει μήνυση στον Μπένετ για την συμπεριφορά του και αναγνωρίζει πως το ατυχές παρελθόν του, η στάσιμη σταδιοδρομία του και μια δίκη εναντίον των ίδιων του των γονέων για φερόμενη κακή ανατροφή και αμέλεια θα κόστιζε πάνω από 1,5 εκατομμύριο από το λογαριασμό του κάτι που θα μπορούσε να εξηγήσει την απελπισία του να ζητήσει λεφτά από την Άζια και τον Μπουρντέν γι’ αυτό το ψευδώς υποτιθέμενο περιστατικό που συνέβη πριν από περισσότερα από 5 χρόνια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ