Ατύχημα-σοκ στη Νάξο: Μηχανή του κιμά έλιωσε το χέρι 17χρονης - iefimerida.gr

Ατύχημα-σοκ στη Νάξο: Μηχανή του κιμά έλιωσε το χέρι 17χρονης

Φωτογραφία: Eurokinissi -ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα σοκαριστικό ατύχημα σε κρεοπωλείο σημειώθηκε πριν λίγες μέρες στην Νάξο, όταν μηχανή του κιμά έπιασε το χέρι της 17χρονης υπαλλήλου.

Συγκεκριμένα, το χέρι της υπαλλήλου πιάστηκε στη μηχανή του κιμά, με αποτέλεσμα η ίδια να μην μπορεί να το απεγκλωβίσει.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, που πήρε την κοπέλα μαζί με την κιμαδομηχανή στο νοσοκομείο.

Ωστόσο σύμφωνα με το naxostimes.gr, οι γιατροί δεν κατάφεραν να βγάλουν το χέρι της άτυχης κοπέλας και αναγκάστηκαν να καλέσουν την Πυροσβεστική, που με δύο οχήματα, οκτώ πυροσβέστες και τον κατάλληλο εξοπλισμό, έκοψαν το μηχάνημα και απελευθέρωσαν το χέρι της, το οποίο είχε στην πραγματικότητα... λιώσει.

Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για σοκαριστικό θέαμα.

Στη συνέχεια η άτυχη κοπέλα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να προσπαθούν με κάθε τρόπο να σώσουν ό,τι σώζεται από το χέρι της ανήλικης κοπέλας και να σταματήσουν την αιμορραγία με όποια μέσα διέθεταν.

Τελικά κλήθηκε ελικόπτερο του ΕΚΑΒ και στη 1:30 περίπου τα ξημερώματα της Τρίτης η 17χρονη διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νάξος ΚΙΜΑΔΟΜΗΝΗ Ατύχημα χέρι 17χρονη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ