US Open: Στα ημιτελικά ο Ναδάλ, μετά από μάχη 5 ωρών - iefimerida.gr

US Open: Στα ημιτελικά ο Ναδάλ, μετά από μάχη 5 ωρών

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ράφα Ναδάλ προκρίθηκε στα ημιτελικά του απλού ανδρών στο US Open, που βρίσκεται σε εξέλιξη στα γήπεδα του Flushing Meadows, στη Νέα Υόρκη.

Ο Ισπανός σούπερ σταρ, μετά από 4 ώρες και 48 λεπτά ενός συγκλονιστικού αγώνα, επικράτησε του Ντομινίκ Τιέμ με 0-6, 6-4, 7-5, 6-7 (4), 7-6 (5) και συνεχίζει να μάχεται για την υπεράσπιση του τίτλου του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

O κάτοχος 17 Grand Slam τίτλων θα αντιμετωπίσει για 2η συνεχή χρονιά τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο στα ημιτελικά του φημισμένου τουρνουά.

Πέρασε και η Σερένα

Στις γυναίκες, η Σερένα Ουίλιαμς προκρίθηκε στα ημιτελικά. Η Αμερικανίδα σούπερ σταρ νίκησε την Kαρολίνα Πλίσκοβα με 2-0 σετ και προκρίθηκε, πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο στον 24ο Grand Slam τίτλο της και στο κορυφαίο ρεκόρ της ιστορίας.

Η Ουίλιαμς νίκησε με 6-4 και 6-3 την Τσέχα αντίπαλο της, για να προκριθεί στον 9ο διαδοχικό της ημιτελικό στο US Open και 12ο συνολικά στην καριέρα της. Η 37χρονη Αμερικανίδα στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Aναστάζιζα Σεβάστοβα από τη Λετονία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ US Open Ναδάλ ημιτελικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ