Αλυτο μυστήριο ο θάνατος της καλλονής στο γιοτ -Την έσπρωξε κάποιος να κρεμαστεί; - iefimerida.gr

Αλυτο μυστήριο ο θάνατος της καλλονής στο γιοτ -Την έσπρωξε κάποιος να κρεμαστεί;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλυτο παραμένει το μυστήριο γύρω από τα θάνατο του μοντέλου από την Αυστραλία που βρέθηκε απαγχονισμένο την νύχτα της περασμένης Παρασκευής σε πολυτελή θαλαμηγό Μεξικανού μεγιστάνα στο Αργοστόλι.

Ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιώκας επιβεβαίωσε στο CNN ότι ο θάνατος της Σίνεαντ ΜακΝαμάρα - που άφησε την τελευταία της πνοή κατά την αεροδιακομιδή της σε νοσοκομείο- οφείλεται σε απαγχονισμό. Στο λαιμό της εντοπίστηκαν ίχνη σχοινιού, αλλά, όπως τόνισε η εξέταση της σορού της άτυχης 20χρονης influencer του Instagram δεν έδειξε «ορατά σημάδια πάλης ή κακοποίησης». «Δεν είναι ακόμη εφικτό να πούμε αν ωθήθηκε ψυχολογικά να δράσει ή αν τελούσε εκείνη την ώρα υπό την επήρεια ναρκωτικών», δήλωσε προσθέτοντας ότι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών αναλύσεων «πιθανώς να χρειαστούν τουλάχιστον μερικές εβδομάδες».

Αλυτο μυστήριο ο θάνατος της καλλονής στο γιοτ -Την έσπρωξε κάποιος να κρεμαστεί;  | iefimerida.gr 0

Το σενάριο της αυτοκτονίας ενισχύουν πληροφορίες ότι η κοπέλα ίσως υπέφερε ψυχολογικά από έναν πρόσφατο χωρισμό, ενώ εθεάθη να την παρηγορεί ένα μέλος του πληρώματος ένα τέταρτο πριν εντοπιστεί κρεμασμένη στο πίσω μέρος της θαλαμηγού Mayan Queen IV.

H θαλαμηγός Mayan Queen 4 (Φωτογραφία: Facebook/Sailing and Motor Yachts)

Το μήκους 93 μέτρων πολυτελέστατο γιοτ φέρεται να ανήκει στον Μεξικανό δισεκατομμυριούχο και μεγιστάνα των εξορύξεων Αλμπέρτο Μπαγιέρες, αλλά η εταιρεία δημοσίων σχέσεων που εκπροσωπεί τον όμιλό του, Grupo Bal, αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες και να προβεί σε σχόλια για το θάνατο της ΜακΝαμάρα.

Αλυτο μυστήριο ο θάνατος της καλλονής στο γιοτ -Την έσπρωξε κάποιος να κρεμαστεί;  | iefimerida.gr 2

Ο υπουργείο Εξωτερικών της Αυστραλίας συνδράμει την οικογένεια του καταγόμενου από το Πορτ Μακουάρι της Νέας Νότιας Ουαλίας θύματος.

Η 20χρονη είχε πάνω από 27.000 ακολούθους στο Instagram, που έχει κατακλυστεί από συλλυπητήρια μηνύματα και σχόλια στις φωτογραφίες της.

Αλυτο μυστήριο ο θάνατος της καλλονής στο γιοτ -Την έσπρωξε κάποιος να κρεμαστεί;  | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ