Εξαρθρώθηκε συμμορία που λήστευε καταστήματα και ξενοδοχεία - iefimerida.gr

Εξαρθρώθηκε συμμορία που λήστευε καταστήματα και ξενοδοχεία

Εξαρθρώθηκε συμμορία που λήστευε καταστήματα και ξενοδοχεία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους υπαλλήλους ξενοδοχείων και καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας είχαν βάλει στο στόχο 3 κακοποιοί οι οποίοι αφού τους απειλούσαν με όπλα και μαχαίρια τους λήστευαν.

Η δράση τους σταμάτησαν οι αστυνομικοί οι οποίοι τους συνέλαβαν στο κέντρο της Αθήνας και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι συλληφθέντες είχαν συγκροτήσει ομάδα που διέπραττε σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, με την απειλή πιστολιών η μαχαιριών, ληστείες σε βάρος υπαλλήλων καταστημάτων και ξενοδοχείων.

Όπως εξακριβώθηκε οι συλληφθέντες είχαν διαπράξει το τελευταίο τρίμηνο οκτώ ληστείες και ειδικότερα: τρεις σε αρτοποιεία, δύο σε ζαχαροπλαστεία, δύο σε ξενοδοχεία και μία σε μίνι μάρκετ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ