Ετοιμος να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο ο 82χρονος Μπερλουσκόνι -Κοντά στην αγορά της Μόντσα - iefimerida.gr

Ετοιμος να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο ο 82χρονος Μπερλουσκόνι -Κοντά στην αγορά της Μόντσα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά τα 82 χρόνια του ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, βρίσκεται κοντά στο να αγοράσει τη Μόντσα, που αγωνίζεται στην 3η τη τάξει κατηγορία της Ιταλίας.

Μετά από 30 και πλέον χρόνια ως ισχυρός άνδρας της Μίλαν, ο «Καβαλιέρε» αποχώρησε από τους «ροσονέρι» τον Απρίλιο του 2017, όμως τώρα επιστρέφει στο προσκήνιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Gazzetta dello Sport. Την ίδια ώρα στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, ο οποίος βρίσκεται στο 82ο έτος της ηλικίας, αναμένεται να σταθεί ένας ακόμα γνώριμος των φίλων των «ροσονέρι»: ο άλλοτε διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου και δεξί χέρι του Μπερλουσκόνι, Αντριάνο Γκαλιάνι, που κατάγεται από τη Μόντσα και εργάστηκε στη συγκεκριμένη ομάδα ως αθλητικός διευθυντής τη διετία 1984-86, πριν δηλαδή μετακομίσει στο Μιλάνο. Εδώ να σημειωθεί πως η Μόντσα δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στη μεγάλη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου, ενώ η τελευταία φορά που συμμετείχε στη Serie B ήταν το 2000.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ