«Τι έχετε να δηλώσετε κύριε υπουργέ;» -«Πλοπ!» -Κλαυσίγελως στο twitter με τον Νίκο Κοτζιά [βίντεο] - iefimerida.gr

«Τι έχετε να δηλώσετε κύριε υπουργέ;» -«Πλοπ!» -Κλαυσίγελως στο twitter με τον Νίκο Κοτζιά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γέλια αλλά και οργή προκάλεσε στα social media η σκηνή όπου ο Νίκος Κοτζιάς, στη βόλτα που έκανε με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στην παραλία της Σμύρνης, θέλησε να διασκεδάσει ένα κοριτσάκι.

Ο κ. Κοτζιάς πλησίασε τον πατέρα της μικρής, που την κρατούσε στην αγκαλιά του, και τον ρώτησε πως την λένε. Ο Ελληνας υπουργός της χάιδεψε τα μαλλιά, ενώ μετά έβαλε το δάχτυλό του στο στόμα και έκανε... «πλοπ», αν και φάνηκε να το διασκεδάζει περισσότερο ο ίδιος παρά το κοριτσάκι.

Πολλοί χρήστες του twitter και του facebook έσπευσαν να σατιρίσουν και να καυτηριάσουν την αντίδραση του Ελληνα υπουργού, ενώ κάποιοι θυμήθηκαν το «good diplomacy ε;» του Νίκου Κοτζιά κατά την άφιξη του Τούρκου προέδρου Ερντογάν στην Αθήνα.

Κατ' αρχήν θυμηθείτε το στιγμιότυπο στο 3:40 του βίντεο

Και εδώ κάποιες από τις αντιδράσεις στα social media:

- Τι έχετε να δηλώσετε κύριε Υπουργέ;
- Πλοπ pic.twitter.com/SEHDGow2mQ

Ο ΥΠΕΞ Κοτζιάς παλιμπαιδίζει σε επίσημη επίσκεψη στη Τουρκία, παρουσία ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου. Δείτε παρακάτω τη σοβαρότητα που εκπέμπει η εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης Τσίπρα σε 2 δευτερόλεπτα. Αρνούμαι ν´αποδεχθώ πως ο άνθρωπος αυτός εκπροσωπεί την Ελλάδα https://t.co/9PbAKiYjt3

Ο συντροφος Κοτζιας πηγε στην Τουρκια και εκανε τον ηχο του φελλου στο κοριτσάκι, λες και χρειαζοταν να ταξιδεψει τοσες ωρες ενω μπορουσε και από εδω αρκεί να άνοιγε το στόμα του. pic.twitter.com/0grDdz4O59

Σοβαρά τώρα ?
Αυτό είναι good diplomacy βρε μπαγλαμά ? ?? https://t.co/8Gb4LThJwB

Δηλαδή, σε επίσκεψη του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών πετούν τουρκικά αεροσκάφη πάνω από το κεφάλι του για τον εορτασμό της σφαγής στη Σμύρνη και αυτός κάθεται και κάνει "πλοπ" με το δάχτυλο στο στόμα σε ένα παιδί.
Μιλάμε για πλήρη εξευτελισμό.

"πλοπ" pic.twitter.com/7VzrmSEYI5

«Good diplomacy, ehh?”https://t.co/wkaJ09n9Y4

Αχουτος μωρέ...κάνει και πλοπ!

Καλά που έκανε το Πλόπ και δεν έκανε το Πριτς#Δεμπορώμωρε https://t.co/cmKV9y4NCO

Η στιγμή που ο Κοτζιάς κάνει... «πλοπ» προσπαθώντας να διασκεδάσει κοριτσάκι στη Σμύρνη [βίντεο] https://t.co/oBPsTnF1is
Κουπεπέ, δεν έχει;

Υπήρξαν πάντως και θετικά σχόλια:

Η επίσκεψη θα ηταν το Μάρτιο αλλα αναβλήθηκε. Δεν υπάρχει εξευτελισμός - απάντησε ο ΥΠΕΞ ότι θόρυβο κανουν οσοι δεν θέλουν συμφωνίες.Επιπλέον το πλοπ σας πείραξε με ενα παιδι?Ειναι ανθρωπος ειδε ενα μικρο χαριτωμενο κοριτσι, ως μάνα το καταλαβαινω.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ