Στα άκρα η Ομοσπονδία της Δανίας -Πάει με ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές στο φιλικό με την Σλοβακία - iefimerida.gr

Στα άκρα η Ομοσπονδία της Δανίας -Πάει με ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές στο φιλικό με την Σλοβακία

Φωτογραφία: AΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Δανίας δεν έκανε πίσω στην κόντρα με τους διεθνείς και τον ομοσπονδιακό προπονητή και στο αεροπλάνο για τη Σλοβακία μπήκαν παίκτες από την 3η και ερασιτεχνική κατηγορία.

Με τον προπονητή της Φρέμαντ (2η κατηγορία) και ποδοσφαιριστές από την 3η και την ερασιτεχνική κατηγορία ταξίδεψε η Δανία στη Σλοβακία για τον φιλικό ματς.

«Είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον του ποδοσφαίρου μας ότι μπορούμε να παρουσιάσουμε ομάδες για τους δύο αγώνες αυτήν την εβδομάδα. Ευτυχώς που συμφώνησαν αυτοί οι 24 να παίξουν κι έτσι αποφύγαμε μια βαριά τιμωρία με σκληρά πρόστιμα και αποκλεισμούς. Αν δεν παίζαμε θα υπήρχαν συμαντικές συνέπειες για το ποδόσφαιρο στη Δανία» τόνισε ο μάνατζερ της Ομοσπονδίας Κιμ Χάλμπεργκ.

Πιο συγκεκριμένα, 17 ποδοσφαιριστές είναι από την 3η κατηγορία και 7 από την ερασιτεχνική. Οι Δανοί διεθνείς είναι συγκεντρωμένοι σε ξενοδοχείο της Κοπεγχάγης και αναμένεται να έχουν επαφές με την Ομοσπονδία, αν και η τελευταία δε δέχθηκε σήμερα το αίτημά τους για προσωρινή ανανέωση των συμβάσεων. Θυμίζουμε, πως την Κυριακή οι Σκανδιναβοί υποδέχονται την Ουαλία στην πρεμιέρα του Nations League.

Και όλα δείχνουν ότι θα κατεβάσει μία ομάδα με ερασιτέχνες, σημαντικό «πλήγμα» για τη νεοσύστατη διοργάνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δανία ομοσπονδία φιλικό Σλοβακία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ